reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oto jaka jestem odważna: lekarz po ktg dał mi wybór, żebym się położyła na porodówce i wywołamy poród, tym bardziej, że do późnego wieczora ma dziś dyżur, albo czekamy dalej... Powiedziałam, że to ja już sobie pójdę :zawstydzona/y:
Bo rozwarcie nadal nic nie większe- ok 2 cm, skurczy brak, ale znów białko mam w moczu, no i dziecko duże, gdybym od razu chciała cesarkę to pewnie bym się zdecydowała, żeby zostać ale ja chcę spróbować urodzić naturalnie...
No więc jestem z powrotem w domu i czekam z Wami dalej :-)

gosiagro- Majka rewelacyjna!
kreatorka- Ninka przecudna!
emalia, Żyrafka- to chyba kolej na Was! Powodzenia
Kasiek- ja takie kłujące bóle w podbrzuszu mam od ok miesiąca, bardzo ostre i przenikliwe, ale krótkie... Ktoś kiedyś pisał, że to od skracającej się szyjki, ale mój gin tego nie potwierdził...

no to lenimy się dalej...

Kajdusia,fajnie że jednak zdecydowałaś się wrócić do domu i chcesz rodzić naturalnie.
Ja jakbym była na Twoim miejscu od razu bym została:-D i niech robią co chcą:-D bo na wywoływanie nie chciałabym się zgodzić...;/

tak sie nie robi...nooo:(
zyraffka tez na porodowce:wściekła/y:
a dopiero tu byla

az mnie z emocji brzuch rozbolal;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kajdusia cykorze jeden - mogłas zostac w tym szpialu - szkoda,ze mnie lekarz tego nie zaproponowal :dry:

Jak sie ma pecha to na calego, wyslalam dziecko do sklepu mowie mu kup mi big bambino - nieeee musial kupic big milka :wściekła/y:

Nie no niedość że upał to dobiją nas tymi porodami następne dwie rodzą:-Doby im szybko poszło bo w ten upał to kiepsko :no:
kajdusia-dobrze że się nie dałaś :-Di z nami zostajesz:tak:ja też bym nie chciała żeby mi coś wywoływali lepiej niech naturalnie się zacznie bo po oksy skurcze jeszcze gorsze
A ja właśnie wsunełam botwinke i zaraz będe wcinać pierogi!

reklama
dupa_.gifstwierdzam,ze mam dzien wscieku cos dzisiaj:wściekła/y::no::angry::growl::crazy:nie2_.gif ,nawet biedne dzieciaki co jechaly na rowerach strabiłam ,no,ale jechaly obok siebie,a sie jedzie wężykiem

Do góry