reklama
A no kurde nie pospałam, bo upierdliwy sąsiad jezdzi skuterkiem mi pod oknem kuzwa najgorzej mysle jak to bedzie w wakacje jak sie tych wczasowiczow nazjeżdza czy my damy rade .
Paulina dzis z malutka wychodza do domu - kiedy ja ze swoim przyjade :-( Mysle sobie ,ze do 40stego tyg napewno urodze, ciekawa jestem czy sie przypadkiem nie mylę .
Moja mama wlasnie na chate przyszła - ładnie to sie pracuje ojjj - bedzie sprzatala jak zwykle pokoje pod wynajem
gosiargo -Majusia przesłodka
Paulina dzis z malutka wychodza do domu - kiedy ja ze swoim przyjade :-( Mysle sobie ,ze do 40stego tyg napewno urodze, ciekawa jestem czy sie przypadkiem nie mylę .
Moja mama wlasnie na chate przyszła - ładnie to sie pracuje ojjj - bedzie sprzatala jak zwykle pokoje pod wynajem
gosiargo -Majusia przesłodka
Ostatnia edycja:
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam dziewczyny :-) niestety nie udała mi się nic nadrobić, ale chciałam zobaczyć przynajmniej listę rozpakowanych i wszystkim serdecznie pogratulować! :-)
Nasz maluchy są przecudne, aż ciężko uwierzyć teraz, że takie cudeńka nosiłysmy tyle czasu w brzuchach
U mnie ciężko cała jestem popękana, nie mogę chodzić ani siedzieć, ale dla małej wszystko :-) zakochalismy sie do szaleństwa
A to Nineczka:
Nasz maluchy są przecudne, aż ciężko uwierzyć teraz, że takie cudeńka nosiłysmy tyle czasu w brzuchach
U mnie ciężko cała jestem popękana, nie mogę chodzić ani siedzieć, ale dla małej wszystko :-) zakochalismy sie do szaleństwa
A to Nineczka:
Kasiula1982
Fanka BB :)
śliczne te wasze maleństwa ja już się mojego doczekać nie moge i zeświruję na max ja jeszcze będę musiała czekać
śliczne te wasze maleństwa ja już się mojego doczekać nie moge i zeświruję na max ja jeszcze będę musiała czekać
mamy ten sam termin - ścigamy sie która pierwsza?? bedzie wieksza motywacja
ewelinka307
Fanka BB :)
gosiagro,kreatorka-śliczne dziewczynki!
reklama
C
cobra18
Gość
gosiagro,kreatorka-śliczne dziewczynki!
jestem tego samego zdania