reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zadzroszczę Ci pomysłów i umiejętności, ja to bez przepisu krok po kroku to co najwyżej zupę zrobić potrafię, ale mam taki plan, że na macierzyńskim się podszkolę :D

wczoraj za to wymyśliłam, że może jakiś sklep internetowy otworzę na macierzyńskim, tylko nie wiem jaka branża, pewnie dzidziusiowa:) dotacje z UE na brata bezrobotnego bym skombinowała i można działać, ciekawe ile z tych planów zrealizuję ......................................

oj ja z chęcia bym chciała mieć coś swojego...dlatego szukam jakichś dostawców aby wystawiac rzeczy na allegro i chociaz troszkę zarobić;)Jak będziesz miała dojście do czegoś takiego daj znać;)

Dzisiaj się w końcu wyspałam :) jeee :) zmieniłam sobie kołudre na prześcieradło - polecam.

Zdec - a co z tymi wodami?? Przestały leciec??
agast22 - gratuluje :)
Olimpia72 - sliczny synek :)
hefi - fajna Julcia :)

Widze, ze dzisiaj bardzo dużo dziewczyn na KTG jedzie. Ja też się wybieram, ale wieczorkiem, jak mąż wróci z pracy - mam nadzieje, że mnie przyjmą, bo teoretycznie mają napisane, że kontrolne KTG do 14 robią :/

Wczoraj byłam na ostatniej kontrolnej wizycie u mojego gin. Coś się ruszyło, bo maluszek zszedł do kanału rodnego i odrobine szyjka macicy sie skruciła. Nie chcał nic przepowiadać, kiedy sie zacznie. Wypisał zwolnienie do 28 i powiedział, że do tego czasu na pewno urodze. Ja mu powiedzialam, że ładnie mi życzy - ja już chce rodzić :( No ale teraz u nas to kwestia dni, wiec jakos dobrniemy :)

No i dospałam, a teraz oczywiście nie mogę się wygrzebać do tego szpitala, jeszcze jak sobie pomyślę, że mam samochód bez klimy to :wściekła/y:. Mam nadzieję, że jakoś przetrwam podróż...
Lena- my też mamy Omegę kombi, jest rzeczywiście wielka, na wyprawy z dzieckiem akurat:tak: Ale służy nam już prawie 5 lat, zaczyna robić się stara, więc wkrótce u nas bedzie pora na wymianę...
Żyrafka- no ciekawe czy rodzisz, ciekawe....
ewela- ja jak lecą te "reklamy" to zaraz przełączam na inny program...Takie już życie mamuś, że każdą sytuację z filmu, reklamy, opowiadania przyrównują do swojego dziecka i się boją... Mi lekarz tak samo powiedział o przyspieszeniu porodu- że wpływu na dziecko kiedy będzie chciało wyjść to nie mam, co najwyżej wpływ na szyjkę... ma mąż :-D
lodówke umyłąm, przynajmniej chłodno było :-)
padłam :-D:-D:-D:-D:-D
Olimpia- fajnie, że jesteś znów z nami i że maluszek tak ładnie ciągnie piersiaki :tak:
ewelinamariusz- głupia pipa i tyle :wściekła/y:, każdy ma prawo do ktg pod koniec ciąży, ja dziś będę mieć już czwarte!!!! Jak się martwisz to jedź smiało do szpitala i powiedz, że ściemnij, że słabiej czujesz ruchy to Ci zrobią bez skierowania

Uciekam na to ktg, bo mi szpital zamkną :-D

Dziękuje KAJDUSIU za odpowiedz :tak:
I tak zaraz mamy zamiar jechac do szpitala ponieważ mam wrażenie że sączą mi się wody nie chce zbyt szybko jechac bo wiem jak to wszystko wygląda z dwójką poprzednich dzieciaczków tez tak miałam

Olimpia serdecznie gratuluję!
Hefi Juleczka jest przepiękna i ma śliczne imię:-)
Co do wód to chyba rzeczywiście nie były chyba one, bo dzisiaj już jest bardziej "sucho".
Są tylko jakieś takie upławy, ale to chyba normalne tak jak wczoraj pisałyście.
Co do pracy - to pewnie że do końca:-D:-D Żebym tylko nie urodziła w trakcie;-):-D

ewela-ja też na takich reklamach odrazu głowa w drugą strone a najgorsza jest teraz ta jak mówią 5 minut po porodzie powiedzieli nam są kłopoty z państwa synem no szału można dostać boje się tych reklam normalnie:no:

Ja ktg nie miałam jeszcze w tej ciąży i gin powiedział że dopiero w dniu terminu mam jechać i tam już co trzy dni mi będą wyznaczać chyba że bym ruchów nie czuła to wtedy mam jechać wcześniej.

reklama
Idę ie wykąpać boli brzusio
Kórde a zaraz mąż z wypłatką ma przyjechac mieliśmy jechac na wielkie zakupy przecież ja musze wydac popki on nie może zrobic tego sam:no:
TAK BEZEMNIę BęDZIE MU SMUTNO
I JESZCZE CóRCIA MA W SOBOTE URODZINYYYY

Do góry