reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja tez już chcę mieć za sobą ale w przyszłym tygodniu....Ten odpada bo w sobote mam wesele siostry....
Ale powiem Wam szczerze że ten sms od Kpi23 mnie przeraził...Jeszcze wczoraj pisała jak gdyby nigdy nic a kilka godzin pozniej miala swoja malutką....Postanowiłam że we wtorek jade do Wawy na Karową.....Nie będę ryzykować i tak będę ściemniać zeby mnie zostawili.....Bo jak się coś zacznie to jeszcze w drodzę do szpitala urodzę a to prawie 2godziny drogi....Pościemniam coś o skurczach no i w końcu do jasnej ciasnej mam problem z małopłytkowością wiec chyba jest powód żeby mnie zatrzymać na kilka dni na patologii....Do terminu niecałe 2 tygodnie będzie.....
Mam nadzieję że dotrwam do wtorku!!!!!!!!!! Oby!!!!!!!! W poniedziałek mam kolejna morfologie i mojego gina.....Może się okaże ze juz jest jakieś rozwarcie!!!!!

widze ze kolejna wypakowaana kpi gratuluje !!!!!!!!!!
z tym rozwarciem to nie konieczniie muszą być bolesne skurcze ja nie miałam takich mocno bolesnych a zrobiło się rozwarcie jestem ciekawa jak to wygląda teraz bo przy przyjęciu do szpitala miałam na 2 cm ale nie robili badania przy wypisie dzisiaj pewnie sie dowiem znowu brzuchol coś pobolewa ale przestałam liczyć na szybki rozładunek pewnie jeszcze przechodze apropo w szpitalu leżały ze mną dwie dziewczyny po terminie jedna 13 dni druga 12 nie działały na nie ani kroplówki ani zastrzyki jak usłyszały że mają mieć kroplówkę i przekłówany pęcherz to w nocy ze stracgu dostały obie skurczy rano miały z głowy więc chyba psycha też ma duże znaczenie

reklama
Kpi-Gratki wielkie!!!!!:-)

A ja sie witam w 4 dzień po terminie. Od rana leją sie ze mnie różowe upławy i mam cholerne skurcze w podbrzuszu ale jeszcze nieregularne. Mam nadzieje ,że dzisiaj sie rozkręci do wieczora. trzymajcie kciuki, bo już nie mam siły czekać.:wściekła/y:

Do góry