reklama
C
cobra18
Gość
Cobra ty masz za 2 dni termin tak?
tak,to ten ,ktory mi 1lekarz ustalil,2 twierdzi ze rowno za tydzien
Kasiula1982
Fanka BB :)
dobra, musimy wyznaczyc nagrodę, żeby motywacja lepsza byłamamy ten sam termin - ścigamy sie która pierwsza?? bedzie wieksza motywacja
tak,to ten ,ktory mi 1lekarz ustalil,2 twierdzi ze rowno za tydzien
A jak minie ten 40sty tydzien to co masz robic? Tak sie zastanawiam co wtedy .
Fajne spodnie znalazlam : ====== PUMPY, ALLADYNKI, HAREMKI, SIMBADKI ====== (1036839865) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiek1983
Fajne spodnie znalazlam : ====== PUMPY, ALLADYNKI, HAREMKI, SIMBADKI ====== (1036839865) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne... żeby jeszcze tylko taką sylwetkę mieć
C
cobra18
Gość
teraz ide we wtorek na ktg, a 21 czyli tak czy inaczej po 40tyg do lekarza,i jak nadal rozwarcia nie bedzie,to nie
wiem co ze mna zrobia;/ wywolac poki nie ma rozwarcia chyba nie idzie
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Kochane wrzuciłam sms-a od Kpi23 na odpowiedni wątek.....Na świecie jest już Natalcia!!!!!! Jupiiiiiiiii:-)
Kasiek1983
Jak tam z Wami jest kochane? Ja to ledwo chodzę... tak mnie krocze boli że szok i jeszcze od czasu do czasu dostaje takich kujących bóli tam na dole i w podbrzuszu... poza tym to ta temperatura mnie wykańcza... nie radze sobie!
C
cobra18
Gość
ha!! wiedzialam ze jedzenie obiadu przed laptopem to dobry pomysl,jestem na bierzaco ;p
kpi gratuluje!
kasiek ja jestem gruba jak swinia, krocze mnie od chodzenia boli, jest duszno i32stopnie na dworze,a zakupy musimy dzisiaj zrobic ;/ ;/
kpi gratuluje!
kasiek ja jestem gruba jak swinia, krocze mnie od chodzenia boli, jest duszno i32stopnie na dworze,a zakupy musimy dzisiaj zrobic ;/ ;/
reklama
Kasiek co ty gadasz, po co figura, myslisz,ze jak mamy troche po bokach to zle bedziemy sie prezentowac w takich spodniach?
A wez sie pros po terminie,zeby cie na wywolanie wzieli- kurde blaszka ja nie chce byc po terminie,bo sie zarycze chyba z bezsilnosci .
No nie ,nastepna wypakowana , a ja kiedy :-(
kpi gratki :-)
A wez sie pros po terminie,zeby cie na wywolanie wzieli- kurde blaszka ja nie chce byc po terminie,bo sie zarycze chyba z bezsilnosci .
No nie ,nastepna wypakowana , a ja kiedy :-(
kpi gratki :-)