reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

smaruje taka mascia Aesculan,ale ona nic nie pomaga, teraz smaruje linomagiem i ta mascia na sutki purelan i jakos lepiej jest,ale dalej piecze i boli :no:

Cos sie tam nauczyłam,ale musze jeszcze troche wkuc,zeby zaliczyc :sorry2:

Ten Aesculan to wywal od razu bo on sie nawet do du..py nie nadaje! Mialam go i mi tez nic nie dawal. Kup koniecznie Avenoc, on ci pomoze. Koszt 15zl.

reklama
A ja dzisiaj pojechałam do szpitala na KTG i juz zostalam... Tętno małej było za wysokie i lekarz uznał, że lepiej będzie jak zostanę w szpitalu. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :-)

To zakupię i sprawdzę ,bo juz naprawdę niewiem co robic. W dodatku pytam lekarza ,a ten tez niewie. Ci dzisiejsi lekarze to jacys tacy mało wiedzący sie zrobili - zauwazyłyscie to? :eek:

Już mi nic nie mów na temat lekarzy!!!!Bo ja po dzisiejszej wizycie nie wierzę, że istnieją tacy z powołania!!

No to moze ten Posterisan Ci pomoze. Wiem niestety jaki to bol... Ja w apogeum bolowym hemoroidow nie moglam wogole siedziec!!

Kasiulka- a po kilku godzinach na nastepnym ktg tez tetno bylo podwyzszone? Jagoda ostatnio miala rano 180-190 a po poludniu juz normalnie 140 i na nastepny dzien tez 140. Tez chcili mnie zatrzymac z tego powodu w szpitalu ale sie nie zgodzilam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry