zyrraffka
Szczęśliwa mama
Jejku dziewczyny tak mnie boli brzuch cały dzień, w sumie to już od 5 rano, cały czas twardy jak kamień, nie wiem czy to skurcze czy nie, bo cały czas mam jednakowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja własnie jutro mam jeden,ale nie moge sie zebrac do nauki,a czasu coraz mniej. Potem dwa 12i 13 i 20 dwa kolejne. Niewiem na ktore zdaze :/
Jejku dziewczyny tak mnie boli brzuch cały dzień, w sumie to już od 5 rano, cały czas twardy jak kamień, nie wiem czy to skurcze czy nie, bo cały czas mam jednakowo
a jakis inny bol oprocz twardnienia?
moze cos zaczyna sie dziac?
ja jak za godzine mi nie przejda sklurcze jade na ktg zeby sprawdzic co i jak
Witam Was kochane ze szpitalnego łoża....
Widzę zę mamy już mnustwo rozpakowanych,więc wielkie gratulacje
Ja jestem w dalszym ciągu przukłuta do łożka....W poniedziałek już odstawiają mi wszystko,całą aparaturę i leki,więc zobaczymy co sie będzie działo...
Myślałam że napiszę Wam że u mnie super...ale nie....dziś dowiedziałam się ze tatuś moich dzieci wyjechał za granicę...nawet mnie o tym nie informując...W momencie kiedy w każdej chwili mogą urodzić się jego dzieci...A dowiedziałam się od koleżanki...Ta wiadomość mnie kompletnie rozbiła...przez 2h próbowali mnie wszyscy uspokoić...dopiero jak dali jakieś zastrzyki to mnie otumanili...Przyjechałą moja jedyna tu moja koleżanka i jak wyszła na korytarz to połozne chciały wyciągnąć od niej co się stało....Bały się że w takim stanie jeszcze coś sobie zrobię....Aj ja już chyba całe życie muszę mieć pod górkę...
Szkoda że nie mam Was na bieżąco i nie wiem co u Was się dzieje Ale myślę o Was codziennie i duchem jestem z Wamicałuję wszystkie jedno i dwu paki i ich maluszki
czuję ból taki jak miesiączkowy ale kilka razy mocniejszy i twardy brzuch
kurcze gdyby to było wiadomo jak te skurcze wyglądają, a tak to boli, męczę się i nie wiadomo co to
Oj i znowu nowa dzidzia teraz to już normalnie norma codzień przynajmiej dwójka przybywa ciekawe kto jutro na kogo wypadnie na tego bum
Ja dziś przynajmiej cała chałupke znów wysprzątałam z nudów póżniej spacerek po lesie niedawno wróciliśmy i nawet mi się niechce do lapka usiąść tylko bym dalej coś sprzątała a już prawie niema czego sprzątać dziś to już z szzuflad wyciągałam i od nowa układałam zfiksowałam chyba
Cześć Dziewczyny,
chyba się rozkręciło, skurcze mam od 23, jadę do szpitala, mam nadzieję, że to nie jest fałszywy alarm trzymajcie kciuki
Gosiagro trzymam kciuki, paula może u ciebie też się rozkręci na dobre.
Ja też od 5 nie śpię okropnie mnie brzuch bolał, wzięłam nospę i ciepłą kąpiel i czekam. Tylko dziwne te bóle moje, bo boli cały czas, nie ma jakiś przerw, po kąpieli ból się zmniejszył. Zobaczymy, może skurcze mnie złąpią, nawet nie wiem czego się spodziewać