reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jejku dziewczyny tak mnie boli brzuch cały dzień, w sumie to już od 5 rano, cały czas twardy jak kamień, nie wiem czy to skurcze czy nie, bo cały czas mam jednakowo

reklama
Jejku dziewczyny tak mnie boli brzuch cały dzień, w sumie to już od 5 rano, cały czas twardy jak kamień, nie wiem czy to skurcze czy nie, bo cały czas mam jednakowo

a jakis inny bol oprocz twardnienia?
moze cos zaczyna sie dziac?
ja jak za godzine mi nie przejda sklurcze jade na ktg zeby sprawdzic co i jak

Wiem wiem,ale jakos sie zebrac nie moge. No dobra ide wkuwac , zebym chociaz 3 dostała, juz mi tak nie zalezy,zeby tylko zaliczyc i jeden miec z głowy.

a jakis inny bol oprocz twardnienia?
moze cos zaczyna sie dziac?
ja jak za godzine mi nie przejda sklurcze jade na ktg zeby sprawdzic co i jak

czuję ból taki jak miesiączkowy ale kilka razy mocniejszy i twardy brzuch:confused:
kurcze gdyby to było wiadomo jak te skurcze wyglądają, a tak to boli, męczę się i nie wiadomo co to

Witam Was kochane ze szpitalnego łoża....
Widzę zę mamy już mnustwo rozpakowanych,więc wielkie gratulacje:happy2:
Ja jestem w dalszym ciągu przukłuta do łożka....W poniedziałek już odstawiają mi wszystko,całą aparaturę i leki,więc zobaczymy co sie będzie działo...

Myślałam że napiszę Wam że u mnie super...ale nie....dziś dowiedziałam się ze tatuś moich dzieci wyjechał za granicę...nawet mnie o tym nie informując...W momencie kiedy w każdej chwili mogą urodzić się jego dzieci...A dowiedziałam się od koleżanki...Ta wiadomość mnie kompletnie rozbiła...przez 2h próbowali mnie wszyscy uspokoić...dopiero jak dali jakieś zastrzyki to mnie otumanili...Przyjechałą moja jedyna tu moja koleżanka i jak wyszła na korytarz to połozne chciały wyciągnąć od niej co się stało....Bały się że w takim stanie jeszcze coś sobie zrobię....Aj ja już chyba całe życie muszę mieć pod górkę...

Szkoda że nie mam Was na bieżąco i nie wiem co u Was się dzieje:zawstydzona/y: Ale myślę o Was codziennie i duchem jestem z Wami:)całuję wszystkie jedno i dwu paki i ich maluszki:)

Ewuś to jest jakiś gówniarz!!!!! :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ty sie w ogóle nim nie przejmuj i wyciągnij od niego jak najwięcej kasy - niech płaci za takie postępowanie! Zobaczysz, ułozysz sobie życie bez niego i ci kiedyś pozazdrości . Takie jest moje zdanie, nie jest wart Ciebie ani twoich dzieci! Trzymaj sie :tak::-)

czuję ból taki jak miesiączkowy ale kilka razy mocniejszy i twardy brzuch:confused:
kurcze gdyby to było wiadomo jak te skurcze wyglądają, a tak to boli, męczę się i nie wiadomo co to

to moga byc skurcze , a nie mozesz podejsc gdzies na ktg?

ewus- Ola ma racje wycignij teraz jak najwiecej kasy od niego , bedzie kiedys żalował zobaczysz, fajnie ze tryzmasz sie nadal w 3 paku :):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny widzę, że u niektórych cos się rozkręca, u mnie mimo 4 km spaceru, skoszeniu trawnika i wysprzątaniu 3 pokoi cisza :-D więc zaraz biorę się za kuchnię, ewentualnie za pielenie w ogródku, bo coś chwastami zarosło :-D

Oj i znowu nowa dzidzia teraz to już normalnie norma codzień przynajmiej dwójka przybywa ciekawe kto jutro na kogo wypadnie na tego bum:-D
Ja dziś przynajmiej cała chałupke znów wysprzątałam z nudów póżniej spacerek po lesie niedawno wróciliśmy i nawet mi się niechce do lapka usiąść tylko bym dalej coś sprzątała a już prawie niema czego sprzątać dziś to już z szzuflad wyciągałam i od nowa układałam :sorry2:zfiksowałam chyba:cool2:

Wzięłam sobie to do serca dzisiaj i zachowuję się podobnie jak Ty wczoraj :-D nawet przeszłam 4 km dzisiaj :-) a teraz sprzątam jak walnięta :-D

Cześć Dziewczyny,
chyba się rozkręciło:-D, skurcze mam od 23, jadę do szpitala, mam nadzieję, że to nie jest fałszywy alarm:-D:-D trzymajcie kciuki:tak::tak:

Czekamy na informacje :-):happy2:

Gosiagro trzymam kciuki, paula może u ciebie też się rozkręci na dobre.
Ja też od 5 nie śpię okropnie mnie brzuch bolał, wzięłam nospę i ciepłą kąpiel i czekam. Tylko dziwne te bóle moje, bo boli cały czas, nie ma jakiś przerw, po kąpieli ból się zmniejszył. Zobaczymy, może skurcze mnie złąpią, nawet nie wiem czego się spodziewać

Mam podobnie, tak samo jak boli to jednostajnie, a nie w jakichś odstępach, więc nawet nie wiem jak te skurcze mają wygladać :eek:

korianderZobacz załącznik 252489

sealetZobacz załącznik 252491

Ale one są śliczne :-D:tak: jak ja już chcę moją córunie mieć przy sobie :cool2::-)

reklama
Ja po wizycie...ta baba mnie dobije prawie nic mi nie powiedziała!!!Tylko tyle, że jestem już jedną nogą na porodówce i to wszystko!!!Że w razie gdy odejda wody mam jechac na szpital...to to chyba każdy wie!!!A i że cały czop sie nie złuszczył tylko dopiero zaczął......więc jadę w niedzielę do Wschowy na Kacze Doły na wyscigi motorcrossowe;)niech się dzieje Wola Boża;)

Do góry