reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ehhh u mnie podobnie a już się cieszyłam , że cera będzie ładna:p
Jak wasze podbrzusze? Wyczuwacie już jak rośnie??

ps: chyba Was nigdy do końca nie doczytam :D nigdy nie mogę dogonić tyle piszecie:)
Pozdrowionka

Ehhh u mnie podobnie a już się cieszyłam , że cera będzie ładna:p
Jak wasze podbrzusze? Wyczuwacie już jak rośnie??

ps: chyba Was nigdy do końca nie doczytam :D nigdy nie mogę dogonić tyle piszecie:)
Pozdrowionka
Ja rano prawie płaska a potem rośnie a wieczorem 6 mies jak to się dzieje ( chyba gazy czy cuś )

Dobra Dziewczyny ja uciekam juz zycze Wam spokojnego wieczorku

P.S. tylko tam nie rozpisujcie sie za duzo zebym jutro mogła sie doczytac

Pozdrawiam serdecznie:-):-):-):-):-):-):-p

Ja czuję się jakbym drugi raz dorastała, wypryski wychodzą mi na twarzy, dekolcie, na rękach i na plecach :szok:

Już myślałam że pożegnałam się z mdłościami , a tu niespodzianka, wróciły :-( w dodatku razem z opryszczką :wściekła/y:

Ja już mam pokaźny brzuszek nawet od rana ;-)

Buziaki dla wszystkich !!!

reklama
Cześć Mamuśki!!!!!
Ja niestety zaliczyłam dzisiaj okropny dzien od rana mnie mdliło i w pracy wytrzymalam tylko 2 godz potem do domku i spaććććććc...zjadłam i znowu mi się oczka kleja.Jutro lece rano na badania a w piątek do Ginki zobaczyć Fasolinka:)
Ojjjjjj oby jutro było lepiej .

Do góry