reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej dziewczeta, ja dzis w dobrym humorze,a jak u Was? mam coraz wieszy apetyt szczególnie wieczorami,zaraz mężus wraca z pracy i zjemy obiadek.Mam ochote na rybkę więc przyrzadzilam pysznego sandacza a do tego surówka z kiszonej kapusty-duzo hehe.ranonie moge nawet mysle o jedzeniu a tym bardziej wziąc cos do ust. powiedzcie mi jak u was z głodem, też odczuwacie nagly głód i t taki silny -inny niż przed ciążą???

ale mi narobilaś smak na tą rybkę, to ja takie cudo zrobię jutro ;-) a glód to już mnie denerwuje, bo jest ogromny, i aż mi jest niedobrze od niego i boli mnie glowa i brzuch :tak:

Witajcie czerwcóweczki!
2 godz nadrabiałam zaległości w czytaniu (zjadłam puszkę ananasa pół paczki schoco bons..)
Ja bylam wczoraj u gin - założył mi kartę i dał zaświadczenie do pracy i chciał dać zwolnienie .... poczekam jeszcze dobrze się czuję ale gin mówi że zabardzo narazona na zarazki jestem... fakt różni przychodzą do mojego biurka a jak się mówi zeby nie kaszlał albo kichał w moją stronę to obraza majestatu :wściekła/y: 16 idę na kolejną wizytę i wtedy już na wolne (co ja będę robić ... częściej będę na BB)
Powiedziałam w pracy... super miło było tylko wszyscy się śmiali bo wcześniej na tym samym krzesełku siedziała dziewczyna -dziś ma 6 mies córeczkę, potem druga 3 mies synek no i teraz ja heheheh jakieś krzesełko płodne...
AAAAAA dziewczynki nie mam mdłości ale od 4 dni mam MEGA ZGAGĘ co robić??
Ps. Ja urodziłam syna na 3 roku studiów synek się wychował w akademiku ja studia skończyłam poszłam do 1 pracy a on do przedszkola - nie żałuję jakoś to było - teraz człowiek bardziej świadomy teraz to mam obawy dopiero czy sobie poradzę... to dla dziweczyn które mają obawy...;-)

ale mi narobilaś smak na tą rybkę, to ja takie cudo zrobię jutro ;-) a glód to już mnie denerwuje, bo jest ogromny, i aż mi jest niedobrze od niego i boli mnie glowa i brzuch :tak:
ja mam to samo... a gin wwczoraj pytal czy mam problem z łaknieniem ( wręcz przeciwnie hehehe) no i rybkę mi dzisiaj M zapodał na obiadek ( filecik z fląderki -świerzej , ziemniorki i surówa z kapuchy kisz [mniam] buziole...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale ja musze cos w czwartek zaliczy u jednego wykladowcy tzn nie musze ale bardzo bym chciała w czwartek i chce miec to za soba juz:))) a co studiujesz jesli mozna zapytac?>:-):-):-)

Finanse i Rachunkowość

aniszo na zgagę najlepsze są migdały, przynajmniej mi zawsze pomagały;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry