reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja też czasami lęk odczuwam iż jest zbyt pięknie aby to mogło być prawdziwe. Lekarz uważa że wszystko ok ale same wiecie jak to jest. Staram się jednak nie myśleć o złych rzeczach tylko o pozytywnym rozwiązaniu (już się nie mogę doczekać :-) )
Jednak nie miałabym nic przeciwko cotygodniowym wizytą lekarskim :-D

a ja wlasnie wrócilam od lekarza. termin na 23 czerwca, dzidzia ma 7,3 mm i pięknie bijące serduszko :-D:-D okolo 120 uderzeń na minutę :-)

a ja wlasnie wrócilam od lekarza. Termin na 23 czerwca, dzidzia ma 7,3 mm i pięknie bijące serduszko :-d:-d okolo 120 uderzeń na minutę :-)

gratulację:-)

Ja mam coś kiepski nastrój dzisiaj:wściekła/y:
po popołudniowej drzemce boli cos mnie brzuch tak jakby żołądek:((
kurcze nie wiem moze zjadlam cos nie odpowiedniego:( mam diete wątrobową i czasem ciezko mi wytrzymac i podjadam różne smakołyki nie duzo ale jednak:szok: i teraz mam chyba tego skutki
i do tego tak strasznie mnie dzisiaj mdli
a jak Wasze samopoczucie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry