reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wskoczyłam tylko na chwilę, a tu taka niefajna wiadomość :-(
Bestyja- pozdrów Ewitkę, myślę o niej bardzo intensywnie, trzymam kciuki i przesyłam same pozytywne fluidy...Musi być wszystko dobrze!!!

ja takze mam odklejajaca sie kosmowke w dwóch miejscach i dodatkowo krwiaki...leże plackiem i mam nadzieję...wierzę ze wszystko będzie dobrze...dla Ewitki nawet lepiej ze w szpitalu się nia zajmą...zawsze ma opiekę medyczną pod ręką..wierzę ze z krewetką pojawią sie niebawem cali i zdrowi w domku!!!3 mam kciuki!!!

Ja też trzymam kciuki !!!

Pisałyście dziś o tej rybie, że macie ochotę zjeść a mnie cofa już na samą myśl o rybie. Kiedy jeszcze przypomnę sobie zapach smażonej to już w ogóle nic tylko biec do wc :-(

Dziś trochę pomęczyłam mojego kijanka, próbowałam wybadać gdzie znajduję się jego loku (tj. rosnąca macica) trochę naciskałam brzuch tak jak lekarz podczas badania ale nic nie wybadałam, zresztą ja się na tym nie znam :-) mam tylko nadzieje że mu krzywdy nie zrobiłam :-D

Też mam wizytę na 16.11 jej ile to jeszcze czasu :no:

reklama
Ewitka trzymajcie sie dzielnie z maleństwem. A my tu wszystkie kciuki trzymamy za Was:-)

U mnie dzis brzuch boli rekordowo mocno:szok:już nie wyrabiam...:-(idę wkulnąć się do łóżeczka może pomoże:tak:

Spokojnej nocy

Do góry