reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

przeczytalam tu gdzies ze ktos ma opryszczke

nie pamietam kto to byl a teraz nie moge znalezc, zdaje mi sie Annajak
powinno sie isc z tym do lekarza bo wirus opryszczki w ciazy jest dosc niebezpieczny, tzn nie taki jak nie-w-ciazy
oczywiscie nie chce nikogo straszyc ale lepiej jak lekarz na to spojrzy

Ewitka zaciskam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
szycha69, gosiagro - dzieki wam i czekam na dobre wieści od was.
zdec - dzięki a ty kiedy masz wizyte, u ciebie też już na pewno będzie widać bijące serduszko.
Ewitka - trzymaj sie cieplutko, i bądz dobrej myśli, my wszystkie trzymamy kciuki.

Moja dzidzia ma już 9,3 mm i śliczne bijące serduszko

Ja na razie opryszczki nie mam (odpukać), i poza lenistwem, sennością i dużym bólem piersi nic mi na razie nie dolega.

Ostatnia edycja:
przeczytalam tu gdzies ze ktos ma opryszczke

nie pamietam kto to byl a teraz nie moge znalezc, zdaje mi sie Annajak
powinno sie isc z tym do lekarza bo wirus opryszczki w ciazy jest dosc niebezpieczny, tzn nie taki jak nie-w-ciazy
oczywiscie nie chce nikogo straszyc ale lepiej jak lekarz na to spojrzy
Z tego co wyczytałam w necie to niebezpieczna jest opryszczka narządów płciowych, a ta zwykła wargowa niespecjalnie (to są inne rodzaje wirusów). Więc leczę ją tak jak zawsze - niestety zwykle z raz do roku mnie dopada :-( Ale tak czy inaczej będę jutro u gin i skonsultuję.

Witajcie!
I ja chciałabym się dopisać do Waszego wątku:)
Test zrobiłam 20 października, druga kreseczka pojawiła się błyskawicznie:-) W sumie długo się nie staraliśmy, bo już w drugim cyklu nam się udało:-)
Mieszkam w UK, także pierwsze USG będę mieć dopiero ok. 12. tygodnia... na razie lekarz wyznaczył termin na 28 czerwca.

zdec a na jakiej uczelni jak można spytać :-)
Ja też studiuje FiR na UE :confused: (wolałam jednak nazwe AE :eek:) - całe szczęście ostatni rok już.

Ja na WSB. Niestety dopiero trzeci rok, jeszcze dwa pozostały:no:

Ewitka trzymam kciukasy, będzie dobrze!!! Trzymaj się i pozdrowionka.

Co do opryszczki w ciąży to spokojnie, ona nie jest groźna, chyba że się ją w jakiś sposób przeniesie na wargi sromowe:confused: Opryszczkę mam kilka razy w roku, i jest ona u mnie objawem najczęściej osłabienia organizmu.

Witaj lullaby wśród czercóweczek!!:tak:
Zbieram się powoli do pracy a wam dziewczyny życzę miłego dnia;-)

zdec - dzięki a ty kiedy masz wizyte, u ciebie też już na pewno będzie widać bijące serduszko.

Co do wizyty to idę jednak w piątek do innego lekarza skonsultować tą moją dziwną "dziurę", ale niestety nie wiem czy zrobi mi USG i będę mogła zobaczyć bijące serduszko, bo to jakiś lekarz w CM LIM dostałam w pracy kartę ubezpieczeniową i mam darmowe wizyty. Zobaczymy może coś powie.
Utrafili w pracy kiedy dać tą kartę, bo zaoszczędzę te 200zł na badaniach, bo tam okazało się że mam za darmo.:-) Więc do lekarza będę chodzić prywatnie, ale badania będę robić tam.:-)

Witam was serdecznie. Ja już po śniadanku młody poszedł do szkoły a ja czekam na M.aż wróci z pracy :-) Ewitka trzymam kciuki napewno wszystko będzie wporządku czekamy na dobre wiadomości:tak::tak::tak:

reklama
lullaby witaj wśród czerwcówek:tak::-)

U mnie dziś zima:szok::eek::-Dśnieg sypie, wiatr wieje...strach się bać:szok::-D Przerażona jestem tym że jeszcze po zakupy dziś musze pojechać:eek:ale dam radę:tak:;-)

Miłego dnia życzę

Do góry