małgosia103 witaj
by the way... prawko za 2 razem, nieźle, nieźle ^^
co do trolli to nadal nie czaję... po jakiego ch#$% ktoś miałby udawać kogoś, to o jakąś psychopatię zahacza
jak się piszecie na temat opiekunek? rany ja z jednej strony chciałabym wrócić do pracy, bo wiadomo jak jest, a z drugiej nie wyobrażam sobie z kimś obcym zostawić Małego...
z babcią nie chciałabym, bo już opiekuje się córeczką siostry, a poza tym lata i siły też swój limit mają
nie wiem, ja chyba nie wrócę wcale do roboty, już trudno mi się rozstać, jeszcze małego przy sobie nie mam z tej strony ;p
ech, w ogóle to pożarłam się z moim lubym. jestem między młotem a kowadłem, mieszkamy pod jednym dachem z moją mamą, ona się stara jak może a i tak przy nim czuje się niechciana i obco, bo on jakoś nie uprzedził się do niej tylko z zasady i za nic dogadać się nie umieją..
to jest chore jak się jest między dwoma osobami, które najbardziej na świecie się kocha i jedną przed drugą się wciąż tłumaczy
wysiadam już, to się ciągnie już któryś miesiąc :/
paula jakieś materiały Ci podrzucić na @? ja pisałam licencjat o relacjach dziecko - media, może coś by się przydało
lena a to płacone byś miała normalnie ;p? przemyśl, może fajna dorywcza fucha ^^ a kalendarzyk będziesz mieć w małym paluszku ;p
ewela łoł ależ spora ta Wasza kruszynka
no ale good że fałszywy alarm ^^
paulka no i super z mężem
)
asiatipl witamy
) nie poddawaj się z tą pracą lic!! ja się tak poddałam z mgr, że rzuciłam wszystko w pierony na wieść o ciąży i teraz sobie myślę, że głupia stem strasznie ale już po ptakach ;p
a powiedzcie mi dziewczyny taką rzecz
u nas można na własne życzenie przynieść ciuszki dla dzidzi do szpitala nie na wyjście tylko leżenie normalnie
Wy bierzecie takie czy tylko szpitalne mieć będziecie? a jak swoje to ile i czego??
izia_tczo rany, no to się porobiło
a gin coś mówił, że to dopiero skończony 35 tc i czy ew. jakieś problemy z tego tytułu mogą być? czy o dzidzię możesz być już spokojna?