wróciłam
Panikara i tyle. Szyjka na 4cm ,wiec nic nie widac, mały wazy 3200g az nie chce mi sie wierzyc,chyba jakas pomyłka!!!!
Wogole te skurcze to nie skurcze tylko macica sie rozciaga,a ze kiedys mialam cesarke to wlasnie dlatego tak czuje. Mam brac magnez i mam byc spokojniesza,bez nerwow.
Az torbe dopakowalam i dla małego druga tez , takze jakby co, to juz wsio zapakowane oprocz szczoteczki do zębów :-)
uffff wam powiem, ulzyło mi, bo w sobote mam zajecia w SPA ,a w niedziele baby shower i prezenty
dodam,ze z tej radosci zjadłam Big Bambino i wygrałam loda śmietankowego z patyka
najważniejsze że jest dobrze:-) a lepiej nie bagatelizować żadnych objawów
kajdusia Ty to zawsze cos upolujesz gratuluję udanych zakupów;-) do porodu masz sporo czasu więc zdążysz jeszcze wybrać się do fryzjera
wczesnoszkolna;-)??prace o twórczości dziecka, wpływ mediów na dziecko, Metoda Glenna Domana i 4 to w jakich dziedzinach własnego życia wykorzystuję czynniki badań naukowych
a scenariusze to wprowadzenie litery, wprowadzenie gramatyki, ortografii i musze napisac arkusz hospitacyjny z zajeć
czyli sama Pedagogika
dorotka28de jak wczorajsze pranie się udało? nie zmokło?pogoda płata nam figle