P
paula24211
Gość
he he no mojej mamy najprawdopodobniej nie bedzie jeszxcze jak urodze bo jest za granica wiec luz ale meżowi powiedziałam zeby nawet nie próbował mi przywozic swojej mamy bo go normalnie.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he myślałam, że tylko ja jestem inna ja już zapowiedziałam ze min 2 tyg po porodzie
czy Wy tez tak macie ze nie chcecie nikogo po porodzie widziec tzn oprocz męża? Ja nie wyobrazam sobie odwiedzin po porodzie w szpitalu chce zeby tylko maż do mnie przyjeżdżał
chyba jestem jakis odwrotowiec hi hi
No pisalam ze reczniczek dla dziecka trzeba mieć nawet ostatnio jak sie pytałas i wczesniej jak podawałam Ci liste rzeczyTez bym chciała,ale znajac zycie to zaraz tłum bedzie w szpitalu i to osob za ktorymi sie nie przepada,a uwazam,ze przynajmniej tydzien po przybyciu do domu nie powinnien nikt mnie odwiedzac,bo bede chciala dojsc do siebie ,a nie latac w kolo gosci.
Paulina sluchaj kolezanka rodzila teraz w styczniu i ona mowi,ze na szkole rodzenia polozna powiedziala,ze recznik dla dziecka trzeba miec. Zapytaj sie moze jak bedziesz teraz jakos,co.
No pisalam ze reczniczek dla dziecka trzeba mieć nawet ostatnio jak sie pytałas i wczesniej jak podawałam Ci liste rzeczy
he hecos mi sie ubzdurało widocznie i nie zakodowałam odpowiedzi :-)
No,ale przyznam sie ,ze mam spakowane juz torby dla siebie i dziecka,bo w nocy snilo mi sie,ze dostalam skurczy i prosiłam swojego D.zeby mi rzeczy przywiózł ,a on niewiedział jakie , dżizes