reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wiecie co ja już wiem co jest najlepsze na rozstępy:-D:-D:-D Lody z Mc Donalds:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie siedzę i chcę sprawdzić jak tam się ma mój rozstęp, patrzę a jego nie ma:szok::szok::szok::szok::szok: Mój mąż też w ciężkim szoku, szuka i szuka i mówi: No zniknął:-D:-D:-D
hehe to teraz w Mc będą same ciężarówki;)

reklama
kobietki a wy kupujecie gąbkę do wanienki? ja już sama nie wiem przy kubie miałam i było mi bardzo wygodnie go kapac ale słyszałam że to jedno wielkie siedlisko bakterii

moze i zbiorowisko,ale mozna przeciez ja wypazac - bynajmniej mam taki zamiar tak robic :) ja kupiłam .

na rozstepy uzywam Gerbera i rozstepow nie mam :)

kobietki a wy kupujecie gąbkę do wanienki? ja już sama nie wiem przy kubie miałam i było mi bardzo wygodnie go kapac ale słyszałam że to jedno wielkie siedlisko bakterii

ja przy dziewczynkach uzywalam takiej waty do kapania niemowlat!jest rewelacyjna bo wydajna a nie rozmacza sie w wodzie i po uzyciu poprostu idzie w sedes!

i kota nie ma!
pojechalam powachalam i ucieklam hahah
a tak serio...taki smrod co miala laska od tych kotow to ledwo co wytrzymalam zeby pawia nie puscic!i ja mam miec taki smrod w domu?o nie!a widzialam ze miala posprzatana kuwete!
takze pozegnalam sie z checia posiadania kotka!ladne sa na zdjeciach aaa i wlascicielka mowila ze zniszczyl jej fotel!chyba bym przez oknow go pogonila jakby moj fotel podarl ehhhh.
od dzisiaj zaczelam zazywac wiesiolka i dowiedzialam sie od lekarza z polski ze czop moze odejsc nawet 4 tyg przed porodem ale trzeba bardzo uwazac na infekcje!

Mi położna zaproponowała abym przecieła pieluchę tetrową jakoś na 4 części i tym myła delikatnie;)

Ja na początku tylko ręką będę myć, bo faktycznie gąbki i myjki to same zbiorowiska bakterii

Co do gąbek to spokojnie. Przecież można taką gąbkę np po tygodniu używania wyrzucić. Ja za swoją zapłaciłam 3zł, a to takie drobne że można spokojnie kupować...
Dziewczyny nie pamiętam dokładnie ale sporo z was pisało o opuchniętych i zmęczonych nogach ( na pewno MagdaM) ja sobie właśnie przypomniałam i wynalazłam w łazience na półce chłodzący krem Perfecta Mama na zmęczone i opuchnięte nogi (kosztuje ok 10zł, a na prawdę efekt super) - szczególnie po moim dzisiejszym skakaniu po kanapie z radości:)

Witam u nas pogoda dzis dopisala :) dlatego tez nawet nie proboje doczytac was w calosci bo pewnie i tak polegne

Zdec ja mam czasem "rozstep" po wstaniu z lozka moze to samo mialas :) A tak na serio ja uzywam wieczorem oliwki Nivea a rano kremu fissan , druga ciaza rozstepow brak tfu tfu...

Magdalena czy Ty czasem nie pytasz o taka gabke pod dziecko ?? takiego misia ktorego sie kladzie na dno ?? jesli tak to slyszalam opinie ze sie nie sprawdza bo wciaga wode i szybko przez to stygnie , lepiej polozyc pod dzidzie pieluszke tetrowa

Zmykam bo jaks padnieta jestem :) kolorowych :)

reklama
Magdalena czy Ty czasem nie pytasz o taka gabke pod dziecko ?? takiego misia ktorego sie kladzie na dno ?? jesli tak to slyszalam opinie ze sie nie sprawdza bo wciaga wode i szybko przez to stygnie , lepiej polozyc pod dzidzie pieluszke tetrowa

Zmykam bo jaks padnieta jestem :) kolorowych :)
właśnie przeczytałam wasze odpowiedzi na mój post:-D, o jeny!, źle się zrozumiałayśmy:sorry2:, milka26 wpadła na to o co mi chodziło;-), widocznie źle dobrałam słowa w pytaniu, więc chodziło mi o tą gąbkę co się kładzie dziecko na niej:tak:

Do góry