Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe pasiesz rozstępyA w nosie z rozstępami
Lecę na spacerek z mężusiem, a przy okazji wizyta w Mc Donald's w celu zakupu lodóóóóóóów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe pasiesz rozstępyA w nosie z rozstępami
Lecę na spacerek z mężusiem, a przy okazji wizyta w Mc Donald's w celu zakupu lodóóóóóóów
dzięki za butelkowe odpowiedzi - w takim razie chyba tez kupię z jedna lub dwie butelki na herbatki z kopru lub wodę...ale planuje ich użyć najwcześniej po 2-3 tyg jak już obie nauczymy się laktacji / tzn ja karmić a mała ssać :-)/. Podobno stosowanie smoczka wcześniej może utrudnić karmienie...
Zdec, na te rozstępy to nie ma reguły... ja cały czas smaruje i smarować będę... na brzuchu ani śladu, na jednej piersi mam mały rozstęp a na udach to już nie wspomnę... masakra po prostu!!! Jak ja kiedykolwiek założę spodenki czy spódniczkę? Zamierzam teraz zakupić ten Bio Oil, o którym któraś z dziewczyn wspomniała, może pomoże
Spoko, moj nadal kupy nie lubi u Gosi przewijac, i jak tylko sie da to "o, teraz Twoja kolej" U mlodego tez juz zapowiedzial, ze sie bedzie bal dotknac przez pierwsze trzy miesiace ;PP A niby wprawa jest, boja sie chlopy, boja ;P No i tak im wygodniej :>haha te chłopy to takie boi dudki sa, ja swojemu tez juz powiedzialam,ze bedzie kapal , jak narazie sie tylko zaciesza. Oczywiscie mowi,ze on pieluchy z kupa nie bedzie przebierał jeszcze nie widzial ,a juz gada
Ja akurat mam butelki, tylko smoczki dokupie - ale miec "przy okazji" mozna. Jak Ci sie nie przyda teraz - to bedzie na potem, na zwykla herbatke/wode. Na poczatku koperkiem to i tak mozna lyzeczka poic - tak jak pisała anecznik na poczatku moze byc strach o to ze malec polubi smoczek i porzuci piers Moze nie az na 6 tygodni, ale te poczatkowe i tak polecam podawanie lyzeczka (pamietaj, e malec nie wtrabi od razu pol szklanki koperku ;D)Mam pytanie do tych, które chcą karmić tylko piersią od początku - czy kupujecie jakieś butelki i smoczki do karmienia? Ja na razie twardo nie kupowałam, bo bardzo chce karmić, ale tyle z Was pisze o tych zakupach, że zwątpiłam....