reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
MAGDALENA79 ty mowisz o czyms takim? Baby Bath Sponge – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores powiem szczerze ze mialam to z Susanka ale...strasznie wiadomo namakala a pozniej mimo suszenia troche zaczela smierdziec stechlizna bo wiadomo ze gabki do konca nie wycisniesz!
ja za to proponuje cos takiego SummerInfant Bath Support Blue – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores nawet do prania w pralce.

a ja wlasnie ogladam walki i czekam na pudziana obgryzajac pazurki

Co do kremu Perfecta Mama do zmęczonych i opuchniętych nóg... hmmm... na moje opuchnięte nogi nie działa :( jak użyłam pierwszy raz to poczułam ulgę a teraz to smaruję tak bardziej z przyzwyczajenia bo kojąco to już absolutnie nie działa. Ale Wam może pomóc :) Wracając do tematu zmęczonych stóp... przez to nie mogę spać w nocy! Czuję jak by mi się stopy paliły i w ogóle tak jakoś swędzą... dziwne uczucie. Ostatnio to po prostu standard że w ogóle nie wysypiam się w nocy... jak nie nogi to brzuch, jak nie brzuch to plecy i tak na okrągło... hehe... już się zaczynam z tego wszystkiego śmiać bo kompletnie nie mam na to wpływu, a oznacza to już tylko to że poród coraz bliżej :D

Dobranoc kobietki! :)

witam szczęśliwe mamusie- dziękuję za pamięć o Jagódce - dziękuję za wpisy i zapalane lampki każdego dnia dla niej, życzę wam wszystkiego naj, naj , naj - trzymam kciuki za wasze maleństwa - całuję gorąco AGA Z Anioliem Jagódką

Wpadam powiedziec dzień dobry:tak:bo planujemy dzis zakupowy dzień:tak: Miłego dnia Wam życzę.

krakowianka bardzo się ciesze że do nas zaglądasz. Modlę się codziennie za Twojego Aniołka- trzymaj sie Kochana. Ściskam mocno.:-)

Witajcie porannie,

Coś znowu nam się weekend do niczego zapowiada:(
Mam dzisiaj wizytę u promotora:(
krakowianka wiem że Ci ciężko do nas zaglądać, ale strasznie się cieszę że wpadasz:) Życzę Ci kochana dużo wytrwałości:)

ja także się witam porannie
u nas jak narazie dobrze i nawet słoneczko świeci:-) oby jak najdłużej bo już nie pamiętam kiedy było ostatnio i kawałek niebieskiego nieba:-D

zdec ubawiłam się z Twoich wczorajszy rozstępów i super przepisu jak je szybko zlikwidować:-D;-)

tym którym nie gratulowałam wizyt czynie to teraz-kreatorka, pati

krakowianko miło że do nas zaglądasz i pamiętasz

ja w planach na dziś mam małe zakupy i przede wszystkim spacer z moją małą bo mam juz dość siedzenia w domku przez ten deszcz

co do tej gąbki do kąpieli odradzam, zwykła pieluszka tetrowa wystarczy

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Umnie piękne słońce od rana :-)aż miło i wyspałam się:tak:
krakowianka-fajnie że nas odwiedzasz:tak:

Co do gąbek miałam poprzednio po tygodniu poszła do śmieci bo śmierdziała miałam też leżaczek i teraz też już mam zakupiony sprawdza się na początku rewelacyjnie ale to tak na pierwszy miesiąć póżniej wystarczy pieluszka terowa:tak:

reklama
Do góry