reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
MAGDALENA79 ty mowisz o czyms takim? Baby Bath Sponge – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores powiem szczerze ze mialam to z Susanka ale...strasznie wiadomo namakala a pozniej mimo suszenia troche zaczela smierdziec stechlizna bo wiadomo ze gabki do konca nie wycisniesz!
ja za to proponuje cos takiego SummerInfant Bath Support Blue – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores nawet do prania w pralce.

a ja wlasnie ogladam walki i czekam na pudziana obgryzajac pazurki

Co do kremu Perfecta Mama do zmęczonych i opuchniętych nóg... hmmm... na moje opuchnięte nogi nie działa :( jak użyłam pierwszy raz to poczułam ulgę a teraz to smaruję tak bardziej z przyzwyczajenia bo kojąco to już absolutnie nie działa. Ale Wam może pomóc :) Wracając do tematu zmęczonych stóp... przez to nie mogę spać w nocy! Czuję jak by mi się stopy paliły i w ogóle tak jakoś swędzą... dziwne uczucie. Ostatnio to po prostu standard że w ogóle nie wysypiam się w nocy... jak nie nogi to brzuch, jak nie brzuch to plecy i tak na okrągło... hehe... już się zaczynam z tego wszystkiego śmiać bo kompletnie nie mam na to wpływu, a oznacza to już tylko to że poród coraz bliżej :D

Dobranoc kobietki! :)

witam szczęśliwe mamusie- dziękuję za pamięć o Jagódce - dziękuję za wpisy i zapalane lampki każdego dnia dla niej, życzę wam wszystkiego naj, naj , naj - trzymam kciuki za wasze maleństwa - całuję gorąco AGA Z Anioliem Jagódką

Wpadam powiedziec dzień dobry:tak:bo planujemy dzis zakupowy dzień:tak: Miłego dnia Wam życzę.

krakowianka bardzo się ciesze że do nas zaglądasz. Modlę się codziennie za Twojego Aniołka- trzymaj sie Kochana. Ściskam mocno.:-)

Witajcie porannie,

Coś znowu nam się weekend do niczego zapowiada:(
Mam dzisiaj wizytę u promotora:(
krakowianka wiem że Ci ciężko do nas zaglądać, ale strasznie się cieszę że wpadasz:) Życzę Ci kochana dużo wytrwałości:)

ja także się witam porannie
u nas jak narazie dobrze i nawet słoneczko świeci:-) oby jak najdłużej bo już nie pamiętam kiedy było ostatnio i kawałek niebieskiego nieba:-D

zdec ubawiłam się z Twoich wczorajszy rozstępów i super przepisu jak je szybko zlikwidować:-D;-)

tym którym nie gratulowałam wizyt czynie to teraz-kreatorka, pati

krakowianko miło że do nas zaglądasz i pamiętasz

ja w planach na dziś mam małe zakupy i przede wszystkim spacer z moją małą bo mam juz dość siedzenia w domku przez ten deszcz

co do tej gąbki do kąpieli odradzam, zwykła pieluszka tetrowa wystarczy

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Umnie piękne słońce od rana :-)aż miło i wyspałam się:tak:
krakowianka-fajnie że nas odwiedzasz:tak:

Co do gąbek miałam poprzednio po tygodniu poszła do śmieci bo śmierdziała miałam też leżaczek i teraz też już mam zakupiony sprawdza się na początku rewelacyjnie ale to tak na pierwszy miesiąć póżniej wystarczy pieluszka terowa:tak:

reklama
Do góry