reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Takich białych to mogę jedynie pozazdrościć... moje, te na udach, są takie brzydkie czerwono-fioletowe... paskudnie to wygląda to niesamowite jak ciało kobiety potrafi się zdeformować podczas ciąży. Co jak co, ale jak by nie to że za dużo wsuwałam słodkości (co nadal robię ) myślę że rozstępów bym nie miała, więc mogę je zawdzięczać tylko sobie!!! ahhh... :'(
dzięki za butelkowe odpowiedzi - w takim razie chyba tez kupię z jedna lub dwie butelki na herbatki z kopru lub wodę...ale planuje ich użyć najwcześniej po 2-3 tyg jak już obie nauczymy się laktacji / tzn ja karmić a mała ssać :-)/. Podobno stosowanie smoczka wcześniej może utrudnić karmienie...
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja nie chwaląc się nie mam jeszcze ani jednego ODPUKAĆ!!!Smaruję 2 razy dziennie teraz z kremu Pharmaceris przeszłam na Elasti-Q i widzę, że skóra aż pije ten krem na moich oczach
Wiem, że na rozstępy juz po porodzie dobra jest maść na oparzenia, blizny....
Wiem, że na rozstępy juz po porodzie dobra jest maść na oparzenia, blizny....
P
paula24211
Gość
mi rozstępy pojawiły sie na piersiach i to nie na dole tylko na gorze i są fioletowe i okropne ale najwazniejsze ze bede miała niedlugo ukochaną wyczekaną córeczkę i to dla mnienajwazniejsze a rozstępy no trudno widocznie miały mis ie pojawic hihi
nadika
Fanka BB :)
Dziewczyny umiecie odczytać wynik na GBS (paciorkowca) ??
Dzisiaj odebrałam wyniki a tam wszystko tak dziwnie opisane.
Identyfikacja: "GBS", MLSb (-)
Antybiotyk:
AMPICIILIN S
CLINDAMYCIN S
ERYTHROMYCIN S
gdzie S oznacza wrażliwy
doszłam do tego że to MLSb - oznacza że wynik ujemny ale to co niżej te antybiotyki to nie mam pojęcia co to jest.
Antybiotyk:
AMPICIILIN S
CLINDAMYCIN S
ERYTHROMYCIN S
gdzie S oznacza wrażliwy
doszłam do tego że to MLSb - oznacza że wynik ujemny ale to co niżej te antybiotyki to nie mam pojęcia co to jest.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ale z tego co mi tłumaczyła położna jak wychodzi - minus tzn, że dobrze....i nic nie musisz brać...Dziewczyny umiecie odczytać wynik na GBS (paciorkowca) ??
Antybiotyk:
AMPICIILIN S
CLINDAMYCIN S
ERYTHROMYCIN S
gdzie S oznacza wrażliwy
Dziewczyny umiecie odczytać wynik na GBS (paciorkowca) ??
Antybiotyk:
AMPICIILIN S
CLINDAMYCIN S
ERYTHROMYCIN S
gdzie S oznacza wrażliwy
Dziwne to jakieś.... Po co zrobili Ci antybiogram, skoro masz wynik ujemny(?????) Proponuję zadzwonić do jakiegoś lekarza, albo do jakiegoś laboratorium i się dowiedzieć co i jak.
P
paula24211
Gość
nadika- ja nie pomoge bo nie mam pojecia
dziewczyny uciekam do lozka bo zaraz na polsacie komedia bedzie a pozniej Pudzian bedzie walczyc hi hi
Spokojnej nocki Brzuchatki
dziewczyny uciekam do lozka bo zaraz na polsacie komedia bedzie a pozniej Pudzian bedzie walczyc hi hi
Spokojnej nocki Brzuchatki
reklama