reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mój Jasiek poprzecznie leży cały czas ale w dole mnie pobolewa i się śmiejemy że mnie depcze nóżkami. Ucisk na łono i pecherz jest niesamowity czasami.

Cobra
głowa do góry z tego co czytam idzie wszystko ku dobremu a Ty się nie denerwuj bo w Twoim stanie to nie służy. Jak będzie trzeba to zrobimy wideo konferencje na skype. Poprosisz położną by ustawiła laptopa na stole i będziemy Ci dopingować a Ty powiesz że to Twoje osobiste internetowe cheelliderki:)
Głowa do góry wszystko powolutku się poukłada

reklama
Gratuluje super wiadomości z wizyt!
Witam nową mamusię!
athena-ślicznie ci kwitną te kaktusy,ja też uwielbiam kaktusy:tak:

A my właśnie wróciliśmy ze sklepu byliśmy po rowerek dla małej ale żeby go wybrać było trochę zamieszania oczywiście musiał być różowy mieć koszyczek na zakupy a najbardziej była zadowolona jak facet przyczepił do klamek jakieś odpustowe wstążeczki:rofl2:ale tak naprawde to ciężko wybrać rowerek a to niedosięga pedałów a to siodełko nie wygodne no ale się udało teraz niech będzie tylko pogoda Marysia rusza a ja chyba będe biegać za nią:baffled:

ewelinka te biegi to sie przydadza po porodzie :) ja za swoim to juz bym nie nadazyła biegac,tak zasuwa jak szogun

Ja się tylko melduje jako pani mgr :D Obronę oblałam lodami :D
Dzisiaj dzień dosyć intensywny od samego rana bo oprócz obrony bylismy na urodzinkach teściowej i załatwiliśmy przy okazji parę rzeczy na mieście.
Jestem padnięta i mykam poodpoczywać
Miłego wieczoru :)

Dzisiaj dzień dosyć intensywny od samego rana bo oprócz obrony bylismy na urodzinkach teściowej i załatwiliśmy przy okazji parę rzeczy na mieście.

No to gratulacje pani magister:-):-):-):-)
Zazdroszczę Ci że masz to już za sobą;-)

Gratulacje PAni Magister;)Superancko, że zdane;)

gratulacje moja droga pani magister:-):-):-)

reklama
Do góry