reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jakbyś często robiła postoje tzn co jakieś 40 min i czujesz się dobrze to myślę, że możesz jechać. Aczkolwiek w 38 tygodniu to już można zacząć rodzić, więc... nigdy nie wiadomo :-D

To że gdzieś po drodze zacznie się poród to mnie jeszcze tak nie martwi w końcu w Lesznie czy Poznaniu też są porodówki gorzej jednak leżeć samej w szpitalu daleko od domu i to nie wiadomo jak długo no i potem wieź kilkudniowe dziecko prawie 300 km do domu.
Zresztą nie mogę się ostatnio skontaktować z moim promotorem, co oczywiście jest moją winą i nie wiem jakie tym razem będzie miał zdanie na temat mojej pracy. Zresztą to akurat zależy w dłużej mierze od jego humoru.

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt :-) to już pewnie jedne z ostatnich wizyt :-) jak ten czas zleciał :-D

Znów muszę się położyć bo zaczynam puchnąć :-( wystarczy że trochę posiedzę i stopy jak paliki.

reklama
Czy to mozliwe,zeby mały mi sie tak przekrecał w brzuchu?

Jeszcze rano mocno czułam go w prawym boku ,cos tam grzebał,a teraz czuje w lewym . Boje sie,ze wogole sie przekreci i bede musiala miec cc :-(

Spokojnie jeszcze ma trochę miejsca więc korzysta i się przewraca:) Mam podobnie:) Ostatnio to miałam nawet wrażenie że się przekręciła, bo znowu kopała mi w niewymowną;P

kurde cos czuje,ze on sie przekrecil jednak pupcia w dół , albo mam schiza jakiegos . A co wy tak nic nie piszecie ??? jeny sama do siebie normalnie musze :p

kurde cos czuje,ze on sie przekrecil jednak pupcia w dół , albo mam schiza jakiegos . A co wy tak nic nie piszecie ??? jeny sama do siebie normalnie musze :p
może to tylko złudzenie, moja to raz z lewej strony się wypina raz z prawej, a masz wrażenie że ciężej ci się oddycha, czy czujesz jednak ucisk na dole?Bo jak ucisk to raczej główka jest nadal w dole;-)

Athena Zdec ale macie kwiatkowy zapla ja sie dzis zebralam i podlalam moje badyle az cud ze sie trzymaja w takiej pustyni :))

Cobra widze ze Ty twarda jestes !! wiec i samodzielnym porodem poradzisz sobie jak nic a my Cie bedziemy telepatycznie wspierac

Kasiulka ja tez myslalam ze moj misek jest w poprzek a okazalo sie ze juz nietoperzuje nie mam rozeznania czym kopie i co akurat glaszcze

Witamy nowa mame :)

szczerze mowiac to juz sama niewiem, teraz czuje jakies uciski na dole po boku , a wszystko sie wyjasni 17maja tak naprawde.

U mnie ostatnio dwa kaktusy uschły :/ a jeden to nawet zgnił,chyba za duzo wody mu wlałam

Kurde przez 3 godz nie mogłam się zalogować jakaś masakra...wrrr...
za to zrobiłam kluski śląskie z gulaszem z żołądków;)Do tego sałata ze śmietaną i na deser gofry;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry