reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Paula - Ja miałam tylko podwyższone białe i czerwone krwinki, ale skoro masz jeszcze jakieś bakterie itp to może dla pewności, że jest ok zadzwoń do lekarza i się upewnij? Może da Ci urosept, bo przeważnie dają przy bakteriach:tak:

jutro zadzwonie albo podjade do lekarza rodzinnego niech zerknie na wynik:)

dziekuje Ci:)

reklama
lena -u mnie roastępów nie ma ale w poprzednich ciążach też nie było to mam nadzieje że się nie pojawią:tak:
zdec-no naprawde zajrzeć do majówek to aż się gorąco robi pomyśleć że u nas za miesiąc też tak będzie:szok:

Hefi GRATULACJE

az mi sie przypomniala moja obrona, na pewno jestes dumna

rozstepow tez u mnie brak a cellulit troche pojawil sie na udach, mam nadzieje ze zostanie spalony w czasie karmienia

ona...m prawde mowiac nic nie rozumie z tej twojej wizyty
ile ty juz chodzisz bez tego czopa?

Witam się ponownie i powizytowo:-) a więc tak - mój sen nie był proroczy - Oskarek nadal Oskarkiem:-)waży 3146 czyli tyle ile jego siostra w dniu porodu:-)zreszta on się tez do niego juz po mału szykuje. Coprawda rozwarcia zadnego nie ma ale jest bardzo nisko i nawet jak pobierała mi wymaz to nie do końca mogła włożyć wziernik bo bała sie że małego po główce popuka:-DZmierzyła synka mojego z kazdej strony i wszystko ok, tylko mam zwrócić lekarzom uwage na jąderka małego po porodzie bo pojawiły się jakieś wodniaczki i trzeba to sprawdzić. Uspokoiła mnie że to nic poważnego ze to ma związek z moimi hormonami i napewno będzie wszystko ok. Wyniki badań idealne - i to bez brania witamin:-)gorzej z wagą - w ciągu 2 tyg - 4kg - ale to efekt zatrzymywania wody w organizmie i mojej opuchlizny. Pobrała mi wymaz (GBS) i zawiozłam go do labolatorium - wynik w poiedziałek (koszt 53 zł).

Na koniec usłyszałam - do zobaczenia na porodówce:-D

Gratuluję udanych wizyt:-)

Witam nową mamusię:tak:

Ja tez juz po wizycie. Najważniejsze że dzidzia się odwrócila i leży grzecznie główka w dół:-):-):-) tentno w porządku, kopie jak trzeba:tak: A u mnie wyniki badań książkowe- im bliżej końca tym lepsze hihi:-D Szyjka: częśc pochwowa skrócona, rozwarcie wewnętrzne 1 cm:tak:narazie na jakis szybki poród raczej się nie zapowiada, bo szyjka jeszcze nie jest w pełni gotowa. Cieszę się bardzo. Teraz już nie będe miec wizyt tylko ktg:tak:

gratuluje udanej wizyty:-)

Ja się tylko melduje jako pani mgr :D Obronę oblałam lodami :D
Dzisiaj dzień dosyć intensywny od samego rana bo oprócz obrony bylismy na urodzinkach teściowej i załatwiliśmy przy okazji parę rzeczy na mieście.
Jestem padnięta i mykam poodpoczywać
Miłego wieczoru :)

moje gratulacje Pani magister:-)

Roztępów też jeszcze żadnych nie widzę i w sumie średnio się nimi przejmuję:)
Gorzej z pomarańczową skórką, mam wrażenie że biodra mi nią obrosły:(

tak pomarańczowa skórka - tragedia u mnie - nie poznaje moich ud:-(mam nadzieję że po porodzie jakoś się z nią uporam:tak:

ona...m - twoja wizyta to chyba nic nie zmieniła i niczego konkretnego się nie dowiedziałaś

uciekam robic kolacyjkę

My jutro o 8 rano mamy wizytację i jak co tydzień przed wizytą od 2 tygodni mam obawy czy moja Kochan Pani Profesor nie "shaltuje" mnie czasem w szpitalu do rozwiązania Miesiąc przed cc - nie fajnie. Proszę trzymajcie kciukasy

Gratuluje Pani Magister ( na męża mówię Panie magazynierze bez kropki:p)

P.S. Czy któraś z Czerwcowych Mamusiek z Wawy będzie rodziła na Bródnie?

reklama
Gratulacje dla Pani Magister :-D

Pomarańczowa skórka - hmm mnie obrosła :szok:
a rozstepów nie mam wcale :-)

Paula,a co ty tak wczesnie te wyniki zrobiłaś? Ja zawsze robie tuz przed wizytą,zeby najświeższe były.

Do góry