reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosia to nie byłas wczoraj sama, ja nie wiedzialam co sie dzieje tak mnie podbrzusze ciagło, i rzeczywiscie wieczorem boli w dzien praktycznie nie odczuwam

reklama
kurcze ale jaja...co ja czytam,znowu jakis troll?!
to samo bylo na starankach,no nie!po co tacy ludzie wogole to robia z nudow?wkurza mnie cos takiego bo piszemy tu o swoich prywatnych i nie tylko sprawach a taka.....czyta i sie z nas smieje!!!szok!!!!

a u mnie dzisiaj dzieciaki pod drzwiami poprzebierane o slodycze prosza
jednego to sie nawet przestraszylam bo zapomnialam ze dzis halloween i nie spodziewalam sie za drzwiami mini goscia z krzyku
cale szczescie ze pokupowalam troche slodkosci bo jakos ostatnio w ogole nie mam ochoty na slodkie
co do boli brzucha to tez mam czasami, najbardziej wieczorem
podobno macica sie powieksza

Gosiagro-dziękuję:tak::tak::zawstydzona/y: Czytam Was od samego początku:tak:Ale jakoś bałam się wcześniej napisać przed potwierdzeniem od lekarza:tak::tak:

Tak jeszcze podczytuję co Kartoteks pisała tu na forum.
I wiecie co: Wygląda na to że zostałam tu najmłodsza:-) 21 latek :-)
A ja też ma oczko:-D:-D:-D Ale tylko do stycznia:dry::-D:-D:-D

Dzięki:tak::tak::-):-):-)
Ja mam tak samo jak Wy-mdłości okropne od przekroczenia 6 tygodnia,czyli od 2 dni-tragedia normalnie:szok::confused: A jeszcze Kacper potrzebuje uwagi,ale przynajmniej chyba wyczuwa że nie mam nastroju bo grzeczny jest ostatnio:tak::tak:

ja tylko dzisiaj tak do wc poleciałam, ale np. rano jak sie budze tak o 6 rano to jest tragedia mdlosci bleee okropne to jest, ale dla mojego dziecka WSZYSTKO :-) uroki ciazy przeciez ;-)

reklama
A mnie w środku nocy "ciągnie":-(,spać nie mogę,ale to i tak samo miałam z Kacperkiem:tak: Nie spałam w nocy po 2 albo 3 godziny:dry:
Wogóle to tyle co mogę porównać ciąże do tego momentu to całkiem inaczej jest,gorzej się czuję:-(

A ta Karoteks(czy jakoś tak) to faktycznie podejrzane zdjęcie wkleiła,Nazwisko i imię zaklejone ale daty to już nie zauważyła:sorry2::wściekła/y: Ale ludzie mają tupet-na początku to miła mi się wydawała i z zbliżonych okolic do mnie:eek::shocked2:

Do góry