reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Gosia to nie byłas wczoraj sama, ja nie wiedzialam co sie dzieje tak mnie podbrzusze ciagło, i rzeczywiscie wieczorem boli w dzien praktycznie nie odczuwam

reklama
kurcze ale jaja...co ja czytam,znowu jakis troll?!
to samo bylo na starankach,no nie!po co tacy ludzie wogole to robia z nudow?wkurza mnie cos takiego bo piszemy tu o swoich prywatnych i nie tylko sprawach a taka.....czyta i sie z nas smieje!!!szok!!!!

a u mnie dzisiaj dzieciaki pod drzwiami poprzebierane o slodycze prosza
jednego to sie nawet przestraszylam bo zapomnialam ze dzis halloween i nie spodziewalam sie za drzwiami mini goscia z krzyku
cale szczescie ze pokupowalam troche slodkosci bo jakos ostatnio w ogole nie mam ochoty na slodkie
co do boli brzucha to tez mam czasami, najbardziej wieczorem
podobno macica sie powieksza

Gosiagro-dziękuję:tak::tak::zawstydzona/y: Czytam Was od samego początku:tak:Ale jakoś bałam się wcześniej napisać przed potwierdzeniem od lekarza:tak::tak:

Tak jeszcze podczytuję co Kartoteks pisała tu na forum.
I wiecie co: Wygląda na to że zostałam tu najmłodsza:-) 21 latek :-)
A ja też ma oczko:-D:-D:-D Ale tylko do stycznia:dry::-D:-D:-D

Dzięki:tak::tak::-):-):-)
Ja mam tak samo jak Wy-mdłości okropne od przekroczenia 6 tygodnia,czyli od 2 dni-tragedia normalnie:szok::confused: A jeszcze Kacper potrzebuje uwagi,ale przynajmniej chyba wyczuwa że nie mam nastroju bo grzeczny jest ostatnio:tak::tak:

ja tylko dzisiaj tak do wc poleciałam, ale np. rano jak sie budze tak o 6 rano to jest tragedia mdlosci bleee okropne to jest, ale dla mojego dziecka WSZYSTKO :-) uroki ciazy przeciez ;-)

reklama
A mnie w środku nocy "ciągnie":-(,spać nie mogę,ale to i tak samo miałam z Kacperkiem:tak: Nie spałam w nocy po 2 albo 3 godziny:dry:
Wogóle to tyle co mogę porównać ciąże do tego momentu to całkiem inaczej jest,gorzej się czuję:-(

A ta Karoteks(czy jakoś tak) to faktycznie podejrzane zdjęcie wkleiła,Nazwisko i imię zaklejone ale daty to już nie zauważyła:sorry2::wściekła/y: Ale ludzie mają tupet-na początku to miła mi się wydawała i z zbliżonych okolic do mnie:eek::shocked2:

Do góry