reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

iiwka witam :)

Ja dzisiaj mam normalnie jakiś dzień nie bardzo :no:
Mdli mnie bardziej niż zawsze i 2 razy już wylądowałam w kibelku :eek:, mam nadzieje że już koniec na dzisiaj...
Wieczorkiem chcemy pojechać do znajomych ale jak tak dalej pójdzie to chyba nigdzie się nie ruszymy.

reklama
Ja mam nadzieję że szybko miną:tak::-D:-D:-D
W faktach mówili właśnie o becikowym:blink: i chyba nie ma różnicy czy chodzi się prywatnie czy na NFZ;-)( z tego co wywnioskowałam)

A co do wizyty to byłam w środę i było tylko widać pęcherzyk i żółć:tak: i wg usg było to 4 tydzień i 3 dzień. Ale chyba nie będę wklejać narazie zdjęć,chyba że na zamknięty(jeżeli kiedyś taki powstanie)

iiwka witaj:-) widzę że podobnie jak ja masz już w domku 2-letniego łobuziaka:-D

A u mnie cóż...wieczór się zbliża więc już brzuchol boli i to porządnie:szok:
U teściów byliśmy, jak zwykle najadłam się rarytasków...:sorry::-pmam nadzieję że skutkiem nie będzie bliskie spotkanie z wc:sorry::no:

Miłego wieczoru

Witam wszystkie nowe mamusie:)))
Weszłam dopiero na forum i troszke mi zajęło przeczytanie dużo się działo...kartoteks zostawiam bez komentarza:( szok
dzisiaj jakoś mało czasu było żeby wczesniej wejść i popisać z Wami... dzisiaj tak szybko czas jakoś leci...ale samopoczucie coraz lepsze apetyt dzisiaj strasznie dopisuje nie wiem czego jeszcze dzisiaj nie jadłam heheh chyba wszystko:-p:-p
a wciąż jestem głodna :szok:;-)

A ja mam dzisiaj jakiś kryzys... bardzo źle się czuje, tzn jest mi bardzo źle i niedobrze, do tego chce mi się płakać (bez powodu) albo z bezsilności, nie wiem sama.

Nigdy się tak nie czułam. Jestem jakaś otępiała, cały czas mi źle, nic mi się nie chce (nie mam nawet siły nóg ogolić)

Kiedy to złe samopoczucie się skończy? :-:)-:)-(

Kasiulka bądz cierpliwa niedługo pewnie złe samopoczucie sie skończy:))) mi tez na początku chciało sie bez powodu płakać wiecznie krzyczałam na męża robiłam mu jakieś sceny. teraz jakos wszystko mi minęło:)) całe szczęscie więc głowa do góry Damy rade dla Naszych fasolek wszystko:))
f2w3dqk3jpu3uouv.png

Kasiulka bądz cierpliwa niedługo pewnie złe samopoczucie sie skończy:))) mi tez na początku chciało sie bez powodu płakać wiecznie krzyczałam na męża robiłam mu jakieś sceny. teraz jakos wszystko mi minęło:)) całe szczęscie więc głowa do góry Damy rade dla Naszych fasolek wszystko:))

No ja mam nadzieję, że się niedługo skończy, bo niechęć do wszystkiego mnie przerasta. Nie chce mi się myć, sprzątać... nic mi się nie chce :szok:

Skończy sie skończy:))) No ja tez mam takiego lenia że szok hehe też mi się nic nie chce robić ciągle bym spała tylko:)) ale jestem gotowa na wszystko Ty pewnie też wszystko przetrzymasz i za jakiś czas bedziemy tulić nasze skarby w ramionach:))

reklama
Do góry