reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja sobie zaplanowałam, że dziś zrobię generalny porządek w szafach....ale czy do tego dojdzie....nie jestem taka pewna...Już pięć razy do szaf zaglądałam i nic nie zrobiłam....Lenistwo totalne...może dlatego że następny tydzień mam ciężki w pracy więc wolałabym wykorzystać te wolne dni na odpoczynek i relaksik

Dobra koniec tego obijania się na dzisiaj.
Mój K. w pracy, ale stwierdziłam że nie będę na niego czekać, (bo pewnie korki będą na jazdę samochodem) zaraz więc wsiadam w pociąg i jadę do mamy na weekend. Nie będę tam niestety miała neta:-(
Więc nie naprodukujcie za dużo, bo nie dam rady nadrobić;-)

Życzę wszystkim spokojnego weekendu:tak::-)
Ściskam wasze fasolinki:-D

Dobra koniec tego obijania się na dzisiaj.
Mój K. w pracy, ale stwierdziłam że nie będę na niego czekać, (bo pewnie korki będą na jazdę samochodem) zaraz więc wsiadam w pociąg i jadę do mamy na weekend. Nie będę tam niestety miała neta:-(
Więc nie naprodukujcie za dużo, bo nie dam rady nadrobić;-)

Życzę wszystkim spokojnego weekendu:tak::-)
Ściskam wasze fasolinki:-D

to miłego weekendu u mamy:-D:tak: ja tez u swojej już jestem:-) na szczeście net jest, bo dziewczyny ostatnio tak produkuja że :szok:

Witam dziewczyny.NNie pokazywałam sie na forum pare dni bo miałam kocioł a tu jak weszłam to nie mogłam znależć moidh ostatnich postów oj widze ze przez ten czsa to sie działo!!!!!!!! Na dziś miałam duże plany porządków ale leń mnie nie opuszcza chyba nici z porządków.Byłoby ok gdyby nie potężny ból głowy który mnie nie pouszcza od wczoraj .co do
KARTOTEKS to sie dziwie dziewczynie nie wie co robi i napewno czegos takiego nie przeżyła :no:
Maja25 ściskam i pozdrawiam oraz zycze szybkiego powrotu ma forum brzuchatek
bedzie ok:tak:

No Na Kartoteks to brak slow normalnie, ale niestety chodza i takie istoty po tym swiecie. Mam nadzieje,ze zadna taka sie juz tu nie trafi.
A dzis sobotka mija niezle. Slonko wlasnie mi wyszlo :-) Rano brzuch pobolewal,ale jest juz ok. Poodkurzalam, zrobilam pomidorowa...pierwszy raz w zyciu.... prawie po swojemu...Niezla jest!! :-)
Wczoraj mialam bol glowy, a wieczorem starsznie bolal mnie brzuch. Prawie zadna z Was sie na to nie skarzy. Czy jestem wyjatkiem z bolami brzucha;/ Poza tymjednak nic niepokojacego sie nie dzieje,wiec jestem w miare spokojna. Pozdrawiam w Halloween:szok:

No Na Kartoteks to brak slow normalnie, ale niestety chodza i takie istoty po tym swiecie. Mam nadzieje,ze zadna taka sie juz tu nie trafi.
A dzis sobotka mija niezle. Slonko wlasnie mi wyszlo :-) Rano brzuch pobolewal,ale jest juz ok. Poodkurzalam, zrobilam pomidorowa...pierwszy raz w zyciu.... prawie po swojemu...Niezla jest!! :-)
Wczoraj mialam bol glowy, a wieczorem starsznie bolal mnie brzuch. Prawie zadna z Was sie na to nie skarzy. Czy jestem wyjatkiem z bolami brzucha;/ Poza tymjednak nic niepokojacego sie nie dzieje,wiec jestem w miare spokojna. Pozdrawiam w Halloween:szok:

Cześć Wszystkim!!

W 5 i 6 tyg. też mie brzuch pobolewał, z tego co czytam dużo dziewczyn skarży się na tą dolegliwość, więc wydaje mi się ze to normalne.

Ja mam okropnego lenia, nie chce mi się nic robić, a tyle sprzątania na mnie czeka :-(

aaa juz doczytałam czyli ze ta dziewczyna kradła zdjecia ktore przyklejałyscie ???? o kurka!!!!!!!!!! straszne to!!!!!!!!!!!!!! wiec ja jzu mojego zdjecia tu nei wkleje bo nei chce zeby ktos .. nie no okropne to i straszne. co taki ktos zyskuje jak klamie, jestem w szoku naprawde!!!!:szok:
Zapomniałam sie pochwalić - dziś pierwszy raz wyladowałam z głowa w kibelku :))

Ostatnia edycja:
reklama
AniaCh83 mnie brzuch boli praktycznie codziennie:szok:najbardziej wieczoram:tak:wczoraj to też był jakiś wyjątkowy meksyk z tym bólem, więc może taki dzień był hihi:-p

My zaraz jedziemy do teściowej z dziećmi, a tam na groby zaraz pójdziemy.

Ściskam Was mocno:-)

Do góry