reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja się dzisiaj wzruszyłam na reklamie filmu "Uwierz w ducha" :-) skoro się wzruszyłam na reklamie to ciekawe co będzie na filmie chyba będę ryczeć już od napisów początkowych :-)

Mam pytanie pracodawcy trzeba dać zaświadczenie o ciąży czy wystarczy samo L4 z literką B ?? Do tej pory tylko L4 dałam :-)

Jakie macie plany na jutro?? Ja jadę do rodzinki (nie wiedzą że jestem w ciąży) i praktycznie cały dzień spędzę na cmentarzach, zastanawiam się jak to wytrzymam. Chyba będzie trzeba zacisnąć zęby :-)

ja dzis tylko bym spała...:-( tez mi sie nic nie chce, prezsiedzialam dzien w domu, a teraz sie czuje jak bym byla w pracy z 8 gdz. wykonczona jestem. Kasiulka wszystko wroci do normy , to pewnie tylko chwilowe, ja na poczatku potrafiłam ryczec nawet nie wiedzac czemu i nie mogłam przestac , jak opetana :zawstydzona/y: bedzie dobrze przespij ten zły dzien jutro bedzie lepiej :tak::-D buzka ;-)

Ważne, żeby na L4 był zaznaczony kod B - wtedy automatycznie jest 100% :-)

tak, tak do wypłaty do wystarczy, ale słyszałam, że mimo tego powinno sie tez dostarczyc zaświadczenie o ciazy, ale chyba tylko wtedy jak sie pracuje, bo chodzi o to że kobieta pewnych prac wykonywac nie moze, a jak jest sie na zwolnieniu to pewnie nie trzeba tych zaswiadczen, ale pewnosci nie mam.

Witam Dziewczynki nocną porą:)
Witam nowe przyszłe Mamuski...
Jak przeczytałam o Kartoteks to normalnie zdębiałam, przykre to trochę ,mam nadzieje ,że ten ktoś bo nawet nie wiadomo czy to laska znajdzie szybko jakiegos dobrego lekarza...
Ja wczoraj mialam takie bole brzucha ,ze ledwo w pracy wysiedzialam a potem nieprzytomna w domu leżałam
Co do fochów to mój mąż ostatnio mi powiedział ,że od poczatku miesiąca taka marudna i sfochowana chodzę ,że on już podejrzewał ,że będzie Fasolinek hehehe ale wszystko wybacza:)
Dzisiaj Maluch i się tak nie rozpycha i dał mi odpocząc. uffffff
Buzki Laseczki i miłego dnia jutro:)

P.S. Mdłości brak za to ochota na wszelkiego rodzaju owoce jem je cały dzień i nie mam dosyć....

Cześć Dziewczyny ;)
Siedze i czytam o Waszych złych samopoczuciach i powiem Wam że ja się nawet zbytnio nie ciesze że jestem w ciąży :(( ;(( Mam Jaśka ktory zrobił się marudny a ja nie daje rady ... Aco będzie za rok ?

reklama
Witam słonecznie w mroźny poranek:-)

Dziś czeka mnie odwiedzanie cmentarzy a zimno jak nie wiem:szok:no i ja z tym moim gardłem chorym...ale dam radę

Alusia8989 spokojnie. Mój Wojtus też mi daje nieźle popalić:no::szok:ale trzeba wierzyć że będzie dobrze:tak:do tej pory jeszcze sporo się może zmienić. Damy radę. Głowa do góry!

Do góry