reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

karo - to z niecierpliwością czekam na zdjęcia:tak:
emalia - mam nadzieje, ze to zwapnienie jak najszybciej się wchłonie:tak:
Andzia, annajak - powodzenia na wizycie, czekamy na relacje:tak:
mama mikołaja - nie ma to jak w domu:-D, a w PL byłaś u jakiegoś gina?
Elizka - zdrówka życzę:tak:
paulka - co za historia z tym żebrem:szok:, wpółczuje:no:
annajak - ja dowiedzialam się na szkole rodzenia, więc nie pomogę:no:
athena- odpocznij, a jak by co śmiało do lekarza, przykre, że nie możesz liczyć na pomoc teściowej:-(

reklama
hej dziewczynki:)

az mi glopi bo woogle malo tu sie udzielam i malo wiem co u was..
.Gratuluje i tam nowe mamusie:)

Co u mnie...

Nie za dobrze dziewczynki ciaza zagrozona...zalozyli mi passer...i mam lezeci i sobie odpoczywac....i sie Nie Denerwowac a ja ma sie nie denrwowac jak moja ciaza jest zagrozona a moj maz...mnie zdradzil...:wściekła/y::-:)-:)-( Sama nie wiem jak ma dalej zyc...eheh MAMA wielkiego dolka....Bylam tak szczesliwa a tu trach,...

i Moja corka napewno bedzie LETYCJA

przepraszam wyagdac sie musialam:(

ewus2090 trzymaj się Kochana, za dużo stresu Cię ostatnio spotyka, trzymam kciuki za Ciebie i chłopców by wszystko było dobrze

annajak jeżeli chodzi o rzeczy do szpitala to ja wiem od siostry która 2 m-ce temu rodziła, ale ona była w szpitalu się pytać, może wystarczy zadzwonić do szpitala - powinni Ci powiedzieć co musisz mieć

ewela28 PEPCO fajny sklep i tak jak piszesz można tanio pokupić ciuszki, ja znalazłam u mnie w miejscowości jeszcze tańszy sklep z fajnymi i dobrymi ciuszkami od Pepco :-)

Idę jakąś kolacjykę przygotować :-)

hej dziewczynki:)

az mi glopi bo woogle malo tu sie udzielam i malo wiem co u was..
.Gratuluje i tam nowe mamusie:)

Co u mnie...

Nie za dobrze dziewczynki ciaza zagrozona...zalozyli mi passer...i mam lezeci i sobie odpoczywac....i sie Nie Denerwowac a ja ma sie nie denrwowac jak moja ciaza jest zagrozona a moj maz...mnie zdradzil...:wściekła/y::-:)-:)-( Sama nie wiem jak ma dalej zyc...eheh MAMA wielkiego dolka....Bylam tak szczesliwa a tu trach,...

i Moja corka napewno bedzie LETYCJA

przepraszam wyagdac sie musialam:(

Trzymaj się Sochi, myśl teraz o córeczce to ona jest teraz najważniejsza. Trzymam za Was kciuki !!!

Zauważyłam że mamy ten sam termin do porodu :)

reklama
Ewuś - sprawa nie jest taka ważna więc jakby co to jedź do lekarza i nawet jak sie okaże, ze szpital bedzie wskazany to się nie zastanawiaj:no: trzymam kciuki
Sochi - straszne to co piszesz o mężu - nie rozumiem tego, jak tak można zrobić i mocno przytulam...

Do góry