kpi23
Fanka BB :)
A mi wystarczy szklanka wody
muszę spróbować a właściwie poobserwować się czy działa bo dużo wody piję ...
właśnie po migdałach mam jeszcze większą zgage ale mleko pomaga...
i ostatnio nie dobrze mi sie robi po wodzie zjem coś i za pare minut popije wodą i już mi nie dobrze i wszystko mi sie cofa...
mi właśnie jest najgorzej jak się tak odbije .... ehhhhhhh, dobrze, że mamy bliżej niż dalej
hej dziewczynki
az mi glopi bo woogle malo tu sie udzielam i malo wiem co u was..
.Gratuluje i tam nowe mamusie
Co u mnie...
Nie za dobrze dziewczynki ciaza zagrozona...zalozyli mi passer...i mam lezeci i sobie odpoczywac....i sie Nie Denerwowac a ja ma sie nie denrwowac jak moja ciaza jest zagrozona a moj maz...mnie zdradzil...:---( Sama nie wiem jak ma dalej zyc...eheh MAMA wielkiego dolka....Bylam tak szczesliwa a tu trach,...
i Moja corka napewno bedzie LETYCJA
przepraszam wyagdac sie musialam
a jak on teraz się zachowuje? bo może chłopak z emocji pobłądził i jak się skruszy to warto przebaczyć i zaufać raz jeszcze????
chyba, że wszystko ma gdzieś ... to wtedy i Ty miej ... ehhh... wiem, łatwo radzić, trudniej zrobić ....
Pamietaj jednak, że córcia teraz najważniejsza!
dziewczyny właśnie zadzwonił do mnie mój lekarz prowadzący i spytał się o moje samopoczucie, jak ja się cieszę,że mam takiego super lekarza:-) mam jutro podjechać do szpitala na jego dyżur i postara się sprawdzić przez USG jak z moimi żebrami, chce sprawdzić czy się nic gorszego nie dzieje, ale zasugerował mi,że myśli o cesarce w moim przypadku, bo skoro przy kichnięciu pękło mi żebro to nie wiadomo co się może wydarzyć w czasie naturalnego porodu podczas parcia, kurcze ja nawet o tym nie pomyślałam ale może ma rację
sochi-bardzo Ci współczuje, nie wiem co bym zrobiła jakby to mnie spotkało, tym bardziej,że widzę,że jesteście nie długo po ślubie, ale nie sądzę,żeby był wart wybaczenia... bardzo mi przykro, ale myśl teraz o sobie i córeczce. Trzymaj się.
fajny taki lekarz, ale macie rację z tą cesarką ... będzie Ci dużo zdrowia i sił po porodzie potrzebne ...
Kochana przytulam Cię mocnotrzymaj się jakoś:-(Co za drań!! Jak tak można? Ty w ciąży- powinien Cię na rękach nosić Myśl teraz o dzidzi:-)to ona jest najważniejsza i da Ci najwięcej radościgłęboko w to wierzę.
ewus jak u Ciebie??? Mam nadzieję że ból przeszedł???
U mnie kolejny ciężki dzień. Jakoś tak zagoniona jestem ostatnio, że masakra. Wieczorami padam z nóg:-( Wszystko mnie boliale kopniaczki dzidzi wynagradzają wszelkie niedogodności
Spokojnej nocki
Mnie też kopniaczki łagodzą wszystkie złe samopoczucia i bóle ...