koriander
Fanka BB :)
Agast ja wydaje chyba podobnie, ale w holandii to generalnie drogo jest DO tego staram sie kupowac lepszej jakosci rzeczy, sporo zdrowej zywnosci zeby dzidzia miala dobry start Ceny rzeczywiscie wariuja!A teraz mam kolejne pytanie czy Wy tez wydajecie tyle kasy na jedzenie? Ja co 2-3 dni zostawiam w sklepie 120-140zl!!!! i juz sama nie wiem czy wszystko takie drogie czy ja rozrzutna jakas jestem?? Nic szczegolnego nie kupuje a kasy tyle ze szok!!!
neti fajnie ze sie odezwalas Milego pobytu we francji, dobrze ze z malutka wszystko w porzadku! Jak tam u was z wiosna, pewnie sliczna pogoda?Teraz jestem we Francji; mialam lot 10.04 wieczorem,wiec po porannej tragedii nie umialam pozbierac mysli...Lot byl ok ale atmosfera calkiem inna...czeka mnie jeszcze powrot...
ide zrobic sobie kawke i zabieram sie za ale sprzatanko
Trzymaj sie kochana, ja slyszalam ze czasami robia w takich wypadkach usg (u mojej mamy na fizjoterapi stawy bada sie zawsze przy pomocy usg), tylko nie wiem jak to z zebrami jestkoriander- ja sama nie wiem jak to się stało, lekarz podejrzewa,że coś było na rzeczy wcześniej, mogłam tego nie czuć i po prostu siła kichnięcia była dość mocna i się porobiło, ale tego niestety nie leczą, nawet jak nie jesteś w ciąży to tylko leki przeciwbólowe jakieś maści rozgrzewające i ewentualnie bandaż elastyczny, u mnie tylko paracetamol i czekać aż przejdzie, bo nawet zdjęcia RTG,zeby to potwierdzić nie mogli mi zrobić:-(
A teraz się boję jak mi się zdarzy znowu kichnąć, bo chyba posiusiam się z bólu....:-(
Oby bol szybko minal, z domowych sposobow nacieranie rokitnikiem i arnika pomaga na stluczenia i opuchlizne
ewus trzymaj sie jeszcze troche, juz tak niewiele zostalo, a jutro wszystkie bedziemy myslami z toba, pamietaj ze nie jestes sama! Nie daj sie temu draniowi wykonczyc!
Ostatnia edycja: