Witajcie Kobietki
Z tego co czytam sporo dziś wyspanych ja też się do nich zaliczam, a pospałam sobie nieźle p bo do 10
oczywiście z małą przerwą na pierwsze śniadanie tuż po 6 rano.
Słoneczko po prostu przepiękne, na niebie prawie brakuje chmurek.. oj od razu humorek lepszy
katarzynajanicka - witaj na forum, no i mamy kolejną toruńską mamusię! Napisz coś o sobie!
Klementinka - udanej i sprawnej przeprowadzki! My w ostatnich 3 latach się już 2 razy przeprowadzaliśmy, rzeczywiście to niezły powód do porządków, aczkolwiek teraz często czegoś nie mogę znaleźć za to doskonale wiem, gdzie było w tym poprzednim poprzednim mieszkaniu
Ewuś - zgadzam się z dziewczynami i gratuluję takiego kroku, mam nadzieje, że całej Waszej czwórce wyjdzie to na dobre.
Paulka82 - zwalczaj szybko ostatnie oznaki choroby! O sesję z brzuszkiem się nie martw, przecież jeszcze kilka dobrych tygodni przed nami! Jak tam koleżanka?
Koriander - fajnie masz z tymi "upałami", ale tutaj powoli też wiosna zabiera głos i baaardzo dobrze!:-)
iza_tcz - nie stresuj się tak przed wizytą, będzie na pewno ok, a kawusi w ogródku to zazdroszczę, oj zazdroszczę...
zdec - moje sny ostatnio też są i głupie i absurdalne, więc chyba to taki nasz czas teraz i trzeba to jakoś przetrwać.
Elizka21 - gratuluję synka! A jednak jest inaczej niż przeczuwałaś, ważne, że zdrowy i całkiem spory
eagle, gosiagro gratuluje dobrych wiadomości powizytowych, te nasze maleństwa już nie są takie malutkie gdzie te czasy kiedy miały po 35 mm :-)Moja wizyta za tydzień ale pewnie bez USG więc jeszcze się nie dowiem ile moja Nelcia już ma.
Kajdusia - niech Piotruś zdrowieje, piękny wolny dzionek się zapowiada więc na pewno w ogródku dasz radę poszaleć. Mój dzionek dziś też piękny tylko ogródka coś brak
Gryzka - co do szczepienia, to ja nawet o tym nie myślałam, a teraz to już chyba za późno, cóż jak ma być tak będzie..
liliti - mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i Sonia wciąż w ciepłym brzuszku siedzi.
AniaCh83 - zwalcz szybciutko tę infekcję, która się przyplątała, ja nie brałam takich antybiotyków więc się nie wypowiem o nich.
Cobra - jak dobrze, ze się odezwałaś!!!
Lena - zdrówka życzę i to duużo!
Ostatnio coś się
Olimpia nie odzywa...
Ja niestety wróciłam do brania tabletek na obniżenie ciśnienia, bo znowu zaczęło szaleć, cóż jak mus to mus.
A co do zgagi to ostatnio męczy mnie coraz bardziej, dziś nawet się przez nią w nocy obudziłam
No to zmykam od komputerka, trzeba dzień wykorzystać, mam dziś w planie przesadzanie kwiatków, jakieś małe pranko i na pewno spacer i to dłuuugi!
Miłego dnia Brzuchatki