reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ja używałam go z dużym powodzeniem...jak boli gardło a chce uniknąć się antybiotyku -w tbl (angina)- to warto- naprawdę!

reklama
AniaCh83 on jest tak wychowany,ze chocby mu pluc w twarz to nie umialby sie odezwac ani obronic. oczywiscie to co powie jego rodzina jest swiete,nawet jesli nie maja racji,a mi jak sie nie podoba,to moge spadac.
Najgorsze sa maminsynki! Trzeba naszych chlopakow wychowac tak, zeby mieli swoje zdanie i o nie dbali... najlpeiej zeby oczywiscie bylo ono podobne do naszych-mamusiowych... ale wiecie o co chodzi. facet to musi byc facet... ;/

Cześć dziewczynki
Chciałam z Wami dziś posiedzieć, bo mam wolne w pracy, ale cały dzień siedzimy w ogrodzie, nawet zjedliśmy tam obiad pierwszy raz w tym roku :-) Jestem zachwycona :-)

Dziękuję za życzenia zdrówka dla mojego Piotrusia, nocka była tragiczna, w nocy obudził się z gorączką, płakał, krzyczał coś, marudził, za to od rana całkiem nieźle, wygląda na zupełnie zdrowego tylko znów ma zapchany nos :-( Zaraz jedziemy na wizytę do laryngolog, zobaczymy co powie... A później jedziemy do Castoramy, mąż musi pokupować jakieś śrubki i śrubeczki, a ja mam zamiar wybrać jakieś ładne ozdobne donice na mój pierwszy zielnik na taras- nasionka mam już pokupowane :-)

Ewus- dobrze zrobiłaś z tym smsem, może powoli powoli dotrzecie do siebie, a jak zobaczy chłopców z krwi i kości to zupełnie zmięknie i ustawią mu się wreszcie priorytety!

Uciekam, odezwę się wieczorem

Witajcie popołudniowo,

Cobra jak dobrze że się odezwałaś! Cieszę się że z niunią w porządku. Co do szefowej to szkoda słów.... Fajnie że miałaś takich znajomych w pracy, którzy się za Tobą wstawili. Sytuacji z babcią współczuję, jednak nic na to nie poradzisz, są ludzie i taborety, a te starsze panie myślą że wszystkie rozumy pozjadały i one wszystko najlepiej wiedzą. Najlepiej po prostu olać takie gadanie.

Witam nową czerwóweczkę:) Pisz częściej:)

Aja właśnie wróciłam z przedszkola z lekcji pokazowej o tematyce świątecznej było bardzo fajnie dzieciaki śpiewały tańczyły póżniej razem robiliśmy super pisanki kleiliśmy karty świąteczne:-)
Póżniej wybieram się do h&m na przdsprzedaż nowej kolekcji moja siostra wygrała wejściówki będzie poczęstunek i gwiazdy jakieś wszystko można kupić z 25% zniżką przejade się zobacze co to takiego może będą jakieś ciuszki w które się zmieszcze:-)

reklama
Witajcie,

mam pytanie, może się wydać dziwne...
ostatnio mam wrażenie, że jestem od zawsze w ciąży, strasznie mi sie już dłuży, a to dopiero 28. tydzień ( dopiero albo aż)

też tak macie?

Do góry