reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie kobitki!
Ale dziś super pogoda aż się żyć chce ja już dziś po wizycie u dentystki nareszcie skończyła mi ząbek co go kanałowo leczyła już chyba 5 wizyt ale nareszcie śliczna plombka jest:-)niejestem dziś zbyt wyspana bo niewiem co z nasząMaryś dziś w nocy się działo niemogła spać i co pół godziny się budziła a to kupke a to siusiu a to założyć inną piżame bo ta niewygodna matko jedyna chyba zaczyna nas przygotowywać do wstawania w nocy jak dzidzia się urodzi :-Da myślałam że jeszcze chociarz w ciąży sobie pośpie a najlepsza była na to mała w brzuchu tak jej się to budzenie siostry spodobało że szalała i ona w brzuchu jak nigdy:happy2:
gosiagro,eagle-gratuluje super wieści z wizyt!
gryzka-pierwsze słysze o tej szczepionce w ciąży
ewus-dobrze że się odezwał i odpisał na sms ale jak ty zrobiłaś ten krok to teraz on coś powinien napisać skoro jednak żałuje swojego zachowania.

reklama
Cobra - jak czytam to co piszesz to aż trudno uwierzyć..
Na Twoją byłą szefową nasłałabym od razu PIP.
A na babcię Twojego M. to nawet trudno coś poradzić...współczuję Ci bardzo.

Wiecie co słyszałam właśnie w radiowej Trójce, że w sklepach Carrefour i Auchan pojawiły się szklane chińskie kubki zawierające ołów i kadm i sanepid ostrzega przed ich używaniem. :szok::szok: Po prostu szok, że takie badziewie jest do nas sprowadzane i zagraża naszemu życiu i zdrowiu! Tutaj są zdjęcia tych kubków, jeżeli któraś z Was robiła ostatnio takie zakupy to uważajcie!
Trujące kubki w znanej sieci marketów. Sprawdź, może taki kupiłaś? - 24 marca 2010

a ja właśnie wróciłam z ogrodu gdzie wylegiwałam się na słoneczku, normalnie tak się czułam jakby było lato, zero wiatru a słoneczko dopiekało :-) SUPER ŻE WIOSNA!!

jestem kolejną czerwcową mamą, planowo mam nią zostać 16. czerwca
pozdrawiam z Torunia :D
witamy cieplutko nową mamusie :-)

cobra wspólczuje Ci takiej baby, co za straszny babsztyl, dobrze że potrafisz jej powiedzieć co myślisz prosto z mostu

drazni mnie cos takiego,czlowiek sie stara,robi wszystko sam a i tak jest zle.nie pamietam czy pisalam,o tym ze dostalismy w koncu dla malego pokoik? jeden z tych 3pustych.tez zle,wszyscy twierdza ze monike poj*** ,bo dzieciak ma byc w czerwcu a ona juz w marcu chce miec pokoj.
w monarze bym miala spokoj chociaz.

a ja właśnie wróciłam z ogrodu gdzie wylegiwałam się na słoneczku, normalnie tak się czułam jakby było lato, zero wiatru a słoneczko dopiekało :-) SUPER ŻE WIOSNA!!

Ja właśnie się tak wyleguje...pogoda jest boska.Wreszcie ciepło i słońce...aż chce się zyć i siły psychiczne wracają do normy ;-) Ta przedłużająca zima wpływała na mnie koszmarnie depresyjnie.

cobra18 - bony,serdecznie wspolczuje. najlepiej to mieszkac z dala od rodzinki... tym bardziej nie swojej;/ A Twoj maz cos na to mowi,czy ciapa z niego i milczy?

Ja właśnie się tak wyleguje...pogoda jest boska.Wreszcie ciepło i słońce...aż chce się zyć i siły psychiczne wracają do normy ;-) Ta przedłużająca zima wpływała na mnie koszmarnie depresyjnie.
a u mnie drugi dzien pochmurno, cieplo calkiem,ale pochmurno,wczoraj padalo,ale caly poprzedni tydzien bylo pieknie,slonecznie i bardzo cieplo... czesto tak jest,ze pogoda tutaj i w pl na zmiane. jak tu slonko i cieplo w pl zimno i pochmurno,albo odwrotnie... :)

AniaCh83 on jest tak wychowany,ze chocby mu pluc w twarz to nie umialby sie odezwac ani obronic. oczywiscie to co powie jego rodzina jest swiete,nawet jesli nie maja racji,a mi jak sie nie podoba,to moge spadac.

reklama
Do góry