reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny:-).Piszecie o tej ładnej pogodzie u was,a u mnie taka sobie.Siedzę cały dzień w domku,bo moja córa po dwóch dniach chodzenia do przedszkola znów znów się rozkłada.Mam nadzieję,że to tylko podziębienie.Ja dziś po obiadku jak już dawno nie,poszłam poleżeć i usnęłam.Wstałam po 2 godzinach:szok:.Ciekawe co będę robiła w nocy:confused:.Brzuszek dziś 114cm w obwodzie,czyli 1cm na tydzień.

emalia82-to nasz ptaszek i jajurka,mam nadzieję,że do kolejnego usg nie odleci skanowanie0001..jpg

paulka82-zdrówka dla syna,moja Guśka też zaczyna kaszleć i aż się boję pomyśleć

neti79-korzystaj z ciepełka i odpoczywaj

anecznik-ja też nie śpię tylko na lewym boku,bo bym zwariowała

ewus2090-mam nadzieję,że pojechałaś na badanko żeby się upewnić,że wszystko ok.Daj znać.

gosiagro-Majeczka zdrowa,to teraz Ty się kuruj

hefi-jeśli bierzesz jakiś zestaw witamin,to nie musisz dodatkowo brać kwasu foliowego,bo on jest w zestawie

liliti-tak sobie myślę,że może dobrze,że to wszystko się stało tam,bo u nas ci wspaniali doktorzy mogli by się nie dopatrzeć przyczyny,a tak już jesteś zdiagnozowana i leczona,no i opieka jak piszesz luksusowa,nie to co u nas...

yoshe,ita85,MagdaM,zdec
-powodzenia na wizytach i samych dobrych wiadomości

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki uciekam na nauki przedmałżeńskie....porażka....ale jak mus to mus....ciekawe jak ksiądz zareaguje na widok mojego brzucha;):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Teraz to się wystraszyłam u mnie ostatnio w wymazie wyszła jakaś bakteria i też żadnych objawów nie miałam miesiąc temu robiłam wymaz i było ok a teraz się coś wylęgło no ale biore już na furagin doustnie globulki dopochwowo i jeszcze smaruje maścią mam nadzieje że się to dziadostwo wytępi!

Dziewczyny powodzenia na wizytach!

liliti,
rzeczywiscie w NIemczech sa znacznie lepsze warunki w szpitalach niz w Polsce, ale na pewno takie w jakich ty jestes nie sa standardowe. ja w samej Kolonii bylam w 6 szpitalach ( w tym 2 Klinikach dzieciecych) i pomiedzy kazdym z nich byly duze roznice. najsmieszniejsze jest to, ze najgorzej (od wewnatrz) wygladajacy szpital w Kolonii, ma najlepszych lekarzy :tak:

Pięknie położyłam się na chwilkę żeby dać kręgosłupowi i miednicy trochę odpocząć a wstałam po 3 godzinach :-( i dzień z głowy :-(
Najlepsze, że dopiero teraz chce mi się spać :-D

My już po wizycie i po pizzy:-):-)
Mała fikała koziołki jak szalona, waży dopiero 850g, co przy waszych kruszynkach wydaje mi się marnym wynikiem:-) Ale wszystko jest w porządku.
Łożysko poszło w górę i jest dobrze na przedniej ścianie. Mała jeszcze jest pupą w dół, ale lekarz mówi że to jeszcze się sto razy może zmienić:-)
Według pomiarów ma dokładnie swój wiek, oprócz pomiaru brzuszka z którego wyszedł 27tydzień:szok: Na to powiedziałam lekarzowi, że pewnie się najadła:-D:-D
Poznałam też Magdę:-):-) Lekarz się śmiał że się znamy:-)
Wymaz obiecał mi zrobić na następnej wizycie po świętach:-) Na razie dostałam czopki żeby "wyczyścić" wszystkie ewentualnie "glony" do momentu pobrania wymazu:-)
Zapytał się mnie też czy chcę odpocząć i wrócić do pracy:-D Na co ja oczywiście że NIEEEE:-)
A teraz tak patrzę na zwolnienie, które mam już do 16.05, że mam tam 1B, czyli wygląda na to że znowu mam zwolnienie leżące:-( W sumie to nie wiem dlaczego..... i tak mnie w domu nie zatrzyma:-)

reklama
Do góry