Cześć dziewczyny:-).Piszecie o tej ładnej pogodzie u was,a u mnie taka sobie.Siedzę cały dzień w domku,bo moja córa po dwóch dniach chodzenia do przedszkola znów znów się rozkłada.Mam nadzieję,że to tylko podziębienie.Ja dziś po obiadku jak już dawno nie,poszłam poleżeć i usnęłam.Wstałam po 2 godzinach.Ciekawe co będę robiła w nocy.Brzuszek dziś 114cm w obwodzie,czyli 1cm na tydzień.
emalia82-to nasz ptaszek i jajurka,mam nadzieję,że do kolejnego usg nie odleci
paulka82-zdrówka dla syna,moja Guśka też zaczyna kaszleć i aż się boję pomyśleć
neti79-korzystaj z ciepełka i odpoczywaj
anecznik-ja też nie śpię tylko na lewym boku,bo bym zwariowała
ewus2090-mam nadzieję,że pojechałaś na badanko żeby się upewnić,że wszystko ok.Daj znać.
gosiagro-Majeczka zdrowa,to teraz Ty się kuruj
hefi-jeśli bierzesz jakiś zestaw witamin,to nie musisz dodatkowo brać kwasu foliowego,bo on jest w zestawie
liliti-tak sobie myślę,że może dobrze,że to wszystko się stało tam,bo u nas ci wspaniali doktorzy mogli by się nie dopatrzeć przyczyny,a tak już jesteś zdiagnozowana i leczona,no i opieka jak piszesz luksusowa,nie to co u nas...
yoshe,ita85,MagdaM,zdec-powodzenia na wizytach i samych dobrych wiadomości
emalia82-to nasz ptaszek i jajurka,mam nadzieję,że do kolejnego usg nie odleci
paulka82-zdrówka dla syna,moja Guśka też zaczyna kaszleć i aż się boję pomyśleć
neti79-korzystaj z ciepełka i odpoczywaj
anecznik-ja też nie śpię tylko na lewym boku,bo bym zwariowała
ewus2090-mam nadzieję,że pojechałaś na badanko żeby się upewnić,że wszystko ok.Daj znać.
gosiagro-Majeczka zdrowa,to teraz Ty się kuruj
hefi-jeśli bierzesz jakiś zestaw witamin,to nie musisz dodatkowo brać kwasu foliowego,bo on jest w zestawie
liliti-tak sobie myślę,że może dobrze,że to wszystko się stało tam,bo u nas ci wspaniali doktorzy mogli by się nie dopatrzeć przyczyny,a tak już jesteś zdiagnozowana i leczona,no i opieka jak piszesz luksusowa,nie to co u nas...
yoshe,ita85,MagdaM,zdec-powodzenia na wizytach i samych dobrych wiadomości
Ostatnia edycja: