reklama
Mam pytanko odnośnie kwasu foliowego, do którego miesiąca powinno się go brać?
Z tego co wiem to najistotniejszy jest w pierwszym trymestrze. Jednak wydaje mi się że można brać przez całą ciążę przecież zaszkodzić to nie zaszkodzi :-)
U mnie taka śliczna pogoda myślałam że pójdę na spacer a tu jak na złość robotnicy siedzą i siedzą ach, a później to pewnie nie będzie mi się chciało.
P
paula24211
Gość
kpi23- dziękuje za rade w takim razie bede brała tak jak lekarz każe:-):-)
zdec- nie denerwuj sie przed wizytą a co do magnezu to juz wszystko wiem wiec nie musisz juz sie pytac na wizycie ale dziekuję;-);-);-)
u nas słoneczko troszke zaswieci czasem ale jest +12 wiaterek jest zimny wiec nie czuc wogole tej temeraturki ale wazne ze chyba juz idzie wiosna oby bo śniegu juz wiecej nie zniosę:
zdec- nie denerwuj sie przed wizytą a co do magnezu to juz wszystko wiem wiec nie musisz juz sie pytac na wizycie ale dziekuję;-);-);-)
u nas słoneczko troszke zaswieci czasem ale jest +12 wiaterek jest zimny wiec nie czuc wogole tej temeraturki ale wazne ze chyba juz idzie wiosna oby bo śniegu juz wiecej nie zniosę:
Lencja
:)
Kochane, ja tylko na chwilkę troszkę Was poczytałam ale za mało mam czasu aby nadrobić w pełni.
Jutro nadrobię od rana
W Toruniu piękne słoneczko aż się chce iść na spacerek, wiosenkę czuć oj i to już mocno NARESZCIE!
Ja od wtorku mam intensywne dni, jutro będzie nieco luźniej i będę miała dla Was więcej czasu.
Tym, które mają problemy życzę aby wszystko było ok, a wizytującym się samych cudownych widoków i dobrych wiadomości!
Jutro nadrobię od rana
W Toruniu piękne słoneczko aż się chce iść na spacerek, wiosenkę czuć oj i to już mocno NARESZCIE!
Ja od wtorku mam intensywne dni, jutro będzie nieco luźniej i będę miała dla Was więcej czasu.
Tym, które mają problemy życzę aby wszystko było ok, a wizytującym się samych cudownych widoków i dobrych wiadomości!
Naczytałyście sie tych głupot o butelkach, tyle lat sie uzywa i nigdy nic sie nie działo. Ja 7 lat temu uzywałam Aventa i nic nigdy sie nie działo. Pewnie znwou cos wymyslili,zeby towar schodzil - normalna reklama. Ja teraz kupiłam butelki Tommy tippee i aventa tez bede uzywac.
kpi23
Fanka BB :)
A u mnie słoneczko wychliło swój nosek zza chmurki Cudnie
Zdec, Magda M - udanych wizyt życzę
a nie ma za co
aż tak ostro bym nie podchodziła do sprawy, jest możliwe, że to kolejny chwyt marketingowy ale jeśli można czegoś uniknąć a przynajmniej spróbować to czemu nie? Jak i tak muszę kupić butelki to wybiorę bez .... i tyle.
Zdec, Magda M - udanych wizyt życzę
kpi23- dziękuje za rade w takim razie bede brała tak jak lekarz każe:-):-)
:
a nie ma za co
Naczytałyście sie tych głupot o butelkach, tyle lat sie uzywa i nigdy nic sie nie działo. Ja 7 lat temu uzywałam Aventa i nic nigdy sie nie działo. Pewnie znwou cos wymyslili,zeby towar schodzil - normalna reklama. Ja teraz kupiłam butelki Tommy tippee i aventa tez bede uzywac.
aż tak ostro bym nie podchodziła do sprawy, jest możliwe, że to kolejny chwyt marketingowy ale jeśli można czegoś uniknąć a przynajmniej spróbować to czemu nie? Jak i tak muszę kupić butelki to wybiorę bez .... i tyle.
emalia82
Masz kocha na racje. Ja 8 lat temu używałam Aventa i nik nie słyszał o tym BPA. Teraz też kupiła na allegro zestaw. Co prawda, pisali na aukcji ,że tego nie zawierają ale jakoś nie przywiązałam zbytnio do tego uwagi.Naczytałyście sie tych głupot o butelkach, tyle lat sie uzywa i nigdy nic sie nie działo. Ja 7 lat temu uzywałam Aventa i nic nigdy sie nie działo. Pewnie znwou cos wymyslili,zeby towar schodzil - normalna reklama. Ja teraz kupiłam butelki Tommy tippee i aventa tez bede uzywac.
Ewus jedz ty lepiej do tego szpitala. Sprawdzenie nic nie zaszkodzi.
Zmerzyłam dzisiaj brzuszek i mamy już 107cm!:-) Grubasek już się robie
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki. Zdec nie martw się kochana, Madzia na pewno się z Tobą zamieni
Jade na roczek chrześnicy mojego małża.
Zdec skarbie jak tylko będe wcześniej a Twojego męża nie będzie i będziesz chciała poczekać to nie ma sprawy możemy się zamienić
Jeżeli istniałaby taka możliwość to super
reklama
Gosia***
Witajcie. Ja tylko na moment. Czuje się dziś kiepsko:-(chodzi o samopoczucie psychiczne- martwie sie o maleństwo...jakies czarne myśli mnie dopadły
Cieszę się bardzo z udanych wizyt i dużych bobaskówżycze powodzenia dzisiejszym "wizytówkom"
ewus daj znac jak u Ciebie? Jeśli nie przeszło to jedź do szpitala, zawsze bezpieczniej wszystko sprawdzić
Cieszę się bardzo z udanych wizyt i dużych bobaskówżycze powodzenia dzisiejszym "wizytówkom"
ewus daj znac jak u Ciebie? Jeśli nie przeszło to jedź do szpitala, zawsze bezpieczniej wszystko sprawdzić