Cześć cześć
Mój mąż i kuzynka mają jutro i pojutrze egzaminy na swoich podyplomowych studiach, więc siedzą teraz i kują, jak dobrze, że ja nie muszę :-)
Fajny ten podjęty temat i wątek dotyczący staników i naszych cycków, muszę sobie kupić centymetr, bo okazało się, że w domu nie ma
Zastanawiam się tylko... bo mój biust jest już bardzo obwisły, a inny obwód mają piersi w "zwisie", a inny kiedy je podniosę ręką , czy nawet stanikiem...
to jak to mierzyć?....
Jestem w szoku jakim powodzeniem cieszą się knedle
Miło mi :-)
Dziękuję też za wszystkie komplementy dotyczące mojego fortepianu- uwielbiam go!!!:-)
Gosia***- myślę, że truskawki można dodać do knedli i takie i takie... Przepis, ktory podałam i tak z założenia dotyczył świeżych truskawek ;-), hehe, doczytałam, że jakoś sobie poradziłaś ;-)
ita- hehe, wczoraj właśnie z Anglii przyleciało nasze szwagrostwo z chrześniakiem mojego męża :-), zmówili się z Twoimi, czy jak?
Przyjadą do nas do Bydgoszczy w przyszłym tygodniu :-)
Żelaza nie biorę, choć być może już powinnam...
agula1982- gratuluję córeczki
agasto- rewelacyjna ta przyczepka!!!
annajak- zdrowka życzę, no i odpoczywaj ile się da!
czarna wiedźma- dobrze, że się zameldowałaś
Powodzenia z magisterką! I pisz w miarę możliwości często- brakuje tu Twojego dowcipu
Koriander- ja teeeż chcę do Amsterdamu na piknik... zwłaszcza, że u nas znow bleeee zima... A jak tam- remoncik skończony?
eagle- mam identyczny problem z dopięciem się w zimową kurtkę :-( Teraz mnie jakieś choróbsko łapie, bo biegam z pracy do pracy niedopięta... Wiosno wiosenko, gdzie jesteś ?
karo- moja Małgosia też jest bardzo nisko, kopniaki w pęcherz, w pachwiny i w cipkę to norma
Lekarz to widział, ale też mi nic nie mówił o ryzyku pęknięcia pęcherza płodowego....
lena - no to czekam na fotki sypialni, ja się ostatnio chwaliłam swoim "mebelkiem", pochwal sie i Ty
Co do pomysłu na prezent na roczek to zależy ile chcecie wydać... polecam stoliczek edukacyjny Chicco
Chicco Stolik edukacyjny - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl , krzesełko-uczydełko fisher price
Krzesełko uczydełko fisher price NIŻSZA CENA ! (931601630) - Aukcje internetowe Allegro albo po prostu jeździk- jajlepiej duży to na dłużej starczy np.
zobacz JEŹDZIK-pchacz,UFO bezpieczny DUŻY*PG (935045397) - Aukcje internetowe Allegro ! Każda z tych zabawek służyła Piotrusiowi bardzo długo, krzesełko ma cały czas, a jeździk do dzisiejszego dnia to najważniejsza zabawka!
zdec- zdrówka! nie daj się choróbsku!
Agi78- Szerokiej drogi!
paulka82- czekamy jutro na prezentację zdjęciową zakupków :-)
anecznik- gratuluję udanej wizyty, trzymam kciuki za powrót weny twórczej :-)
A odnośnie truskawek to ja bardziej sie martwię kiedy zacznie się sezon na zielony groszek- bo jak jest to zjadam go po 2 kilo dziennie, żeby się zaspokoić na cały rok.... no a groch dla karmiącej to tak zaniebardzo.... ;-)
Weekend siedzę w domku, więc wreszcie będę z Wami na bieżąco, na prawdę trudno po powrocie z pracy wszystko wieczorem nadrobić....
Dobranoc!