No pierogi juz ukulaneZrobiłam takie BIG na max a co tam
.Srednica kółka 12 cm
![]()
Ale bym sobie zjadła pierożki<mniam><mniam> Ale nigdy ich nie robiłam
A tak poza tym strasznie szybko te tygodnie lecą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pierogi juz ukulaneZrobiłam takie BIG na max a co tam
.Srednica kółka 12 cm
![]()
Ja też właśnie rozmroziłam turkawkicześć brzuchatki!
ja już po wizycie- bez usg- no ale posłuchałam serduszka i jestem szczęśliwa. No ale.....dosłałam opierdziel od mojej ginki bo szyjka mi się trochę skróciła. Kazała mi dużo leżeć i wyluzować bo za dużo łaże i dzwigam....także teraz więcej odpoczynku. Pytałam też o odczuwanie ruchów tak bardzo nisko ( prawie w @) Twierdzi, ze to normalne i nie ma powodów do niepokoju. Widocznie jest nisko ułożona i tylko tak czuję najmocniejsze kopniaki. Jedna z was pisała, że ma nisko ułożoną dzidzie i to grozi pęknięciem pęcherza płodowego....przeraziłam się...czy to zawsze tak jest?
Co do truskawek...ja dziś kupiłam koszyczek importowanych....i zaraz je pożre....
athena...ja mam pod biustem 84 a w biuście 104.....powiedz gdzie ty kupujesz swoje biustonosze? Możesz coś polecić?
Tak myszko meble do sypialnilena jak sypialnię??? W sensie meble do sypialni??
Jakaś taka średnio kumata jestem ostatnio![]()