Liza
Fanka BB :)
Kurcze i znów dwa razy mi wstawiło to co napisałam... :-( ehhhh niewiem dlaczego...
Sorry ze znów dwa posty jeden pod drugim... :**** ;-)
Sorry ze znów dwa posty jeden pod drugim... :**** ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej to poszło aga-stokablem od USB się pomierzyła na wszystkie stronyGrunt to sobie poradzić w każdych warunkach i sytuacji , hihih:-):-):-)
haha nie ma jak pomysłowość ciążarówkiNajlepiej to poszło aga-stokablem od USB się pomierzyła na wszystkie strony
U mnie brzuszek 99 cm, piszecie tak o tych truskawkach, ciekawe czy ja zdąze sie najeść przed porodem, mam na to tylko maj. ale dzisiaj kupiłam sobie mrożone jagody i własnie popijam koktajlik, pyszny
Odnosnie żelaza to treaz nie biorę, ale wcześniej brałam Hemofer
agast, hefi - super, że się odezwałyście, i ze nas cały czas podczytujecie
aga-sto - ciekawy ten pojazd, już wyobrażam sobie jaką sensację wywołałabyś w PL
zdec- to pochwal się tym prezencikimi dla Ntalci jak już je dostaniesz
Czarna wiedźmo - podziwiam twoj zapał do pisania pracy , no ale skoro sobie z Anecznik ustaliłyscie deadliny, to nie ma zmiłuj, hiihi
Już się wszystkimi w sumie chwaliłam na wątku Idziemy na zakupy Teraz czekam aż przyjdą
Kurcze mi też by się przydał jakiś bat do pisania tej pracy, bo kurcze coś mi się wydaje że do końca kwietnia będę musiała ją oddać, a mam dopiero połowę I jakoś nie chce mi się jej tak strasznie dalej pisać, temat mi się przestał podobać.
ahhaa, to tamte widziałam, piękne myslałam ze jeszcze coś nowego upolowałaś