C
cobra18
Gość
jestem po pracy ale dzisiaj azjaci dali nam do wiwatu wyplsty mieli czy co o tej godzinie juz z nikim nie porozmawiam,takze przejrze wszystie watki i pikuje do lozka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domyslam sie ze chodzilo o to- ale jakos nie moglam nie sprostowac dla czytajacych nas dziewczyn Mam nadzieje, ze nie poczulas sie urazona - no jakos mi sie tak logicznie pchalo "pod palce" ..gryzka chodziło mi o to, że wogóle tego nie dostał, a liczba wkłuć tyczyła się tylko skojarzonych szczepionek
Mi pani doktor powiedziala, ze jak najbardziej moge byc po sniadaniu Liczy sie i tak bardziej to "drugie" pobranie.Jeśli o glukozę chodzi to ja miałam być "bezwzględnia na czczo". Ostatni posiłek o 18 poprzedniego dnia... Nawet w laboratorium pytały babki 2 razy czy napewno jestem na czczo, bo inaczej to badanie nie ma sensu...
dziewczyny, ja sie moge tylko dolaczyc, bo nic dodac nic ujac...Krakowianko, Gniesha- nadal jestem z Wami myślami, jesteście dzielne babeczki, niech Wam życie jak najszybciej wynagrodzi i stratę i ból...
u nas badania na cukier sa zupelnie inne. trzeba przyjsc naczczo i krew jest pobierana 3 razy co godzine. pierwszy raz naczczo, potem trzeba lutnac w mig glukoze, a pozniej w dokladnym odstepie co godzina. z tego jest wynik, podobno bardzo dokladny. myslalam, ze wszedzie tak wyglada:-(, ale jak widze, co kraj to obyczaj...
Jeśli o glukozę chodzi to ja miałam być "bezwzględnia na czczo". Ostatni posiłek o 18 poprzedniego dnia... Nawet w laboratorium pytały babki 2 razy czy napewno jestem na czczo, bo inaczej to badanie nie ma sensu...