reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
[*] [*] [*]
Dopiero tydzień jak nie ma Ciebie
Twe ciepło jeszcze ze mnie paruje
I choć jesteś syneczku w niebie
Ja Ciebie wciąż przy sobie czuję

Dotykam brzucha, głaszczę troskliwie
I chociaż będę bardzo tęskniła
Ja będę synku czekała cierpliwie
Ze wrócisz do mnie będę wierzyła

W siostry lub brata ciepłym spojrzeniu
Które odgoni troski i smutki
I ulży w moim matczynym tęsknieniu
A teraz śpij syneczku malutki...

Wcześniej nie miałam odwagi Wam tego pokazać... Krakowianka mnie nieświadomie zmotywowała...Wogóle, krakowianko jestem wielką szczęściarą, że "Cię mam". Dziewczyny, nie macie pojęcia ile mi ta baba daje wsparcia i nadzieji, że jeszcze będzie dobrze... Podziwiam ją strasznie... Obie jesteśmy na tym samym etapie, a tak różnie przez niego przechodzimy. Ona- z podniesioną głową i charakterystyczną dla siebie matczyną siła..Ja- powłócząc za sobą nogami wpatrzona w chodnik... Chciałabym mieć w sobie tyle siły... Wiem, że zamieniliśmy się z synkiem rolami- dotąd my dbaliśmy o niego, teraz- on troszczy się o nas...
Tylko ramiona aż bolą od ciężaru pustki...

Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie i swoje Szczęścia...

witam z rana Czerwcóweczki:-)

ja właśnie kończę śniadanko i uciekam do mamy na herbatkę:-D

[*] [*] [*]
Dopiero tydzień jak nie ma Ciebie
Twe ciepło jeszcze ze mnie paruje
I choć jesteś syneczku w niebie
Ja Ciebie wciąż przy sobie czuję

Dotykam brzucha, głaszczę troskliwie
I chociaż będę bardzo tęskniła
Ja będę synku czekała cierpliwie
Ze wrócisz do mnie będę wierzyła

W siostry lub brata ciepłym spojrzeniu
Które odgoni troski i smutki
I ulży w moim matczynym tęsknieniu
A teraz śpij syneczku malutki...

Wcześniej nie miałam odwagi Wam tego pokazać... Krakowianka mnie nieświadomie zmotywowała...Wogóle, krakowianko jestem wielką szczęściarą, że "Cię mam". Dziewczyny, nie macie pojęcia ile mi ta baba daje wsparcia i nadzieji, że jeszcze będzie dobrze... Podziwiam ją strasznie... Obie jesteśmy na tym samym etapie, a tak różnie przez niego przechodzimy. Ona- z podniesioną głową i charakterystyczną dla siebie matczyną siła..Ja- powłócząc za sobą nogami wpatrzona w chodnik... Chciałabym mieć w sobie tyle siły... Wiem, że zamieniliśmy się z synkiem rolami- dotąd my dbaliśmy o niego, teraz- on troszczy się o nas...
Tylko ramiona aż bolą od ciężaru pustki...

Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie i swoje Szczęścia...

gniesha śliczny wiersz, fajnie że przerzucarz emocje na papier, zawsze w jakiś sposób to pomaga! krakowianko silna z Ciebie kobieta!!! jesteśmy z Was dumne:tak: Wasze Aniołki napewno również!

Czesc dziewczynki :)

Jakos sie mało ostatnio odzywam,za co przepraszam,ale zabiegana jestem. Znowu mam dziwne pytanie :) Czy wam juz leci taka woda niby siara z piersiatek? Bo mi tak, czy to nie za wczesnie?

to nie jest dziwne pytanie:rofl2: u mnie się pojawiła dość dawno:-p jakoś w 23 tygodniu ciąży byłam, zdążyłam się do niej przyzwyczaić:-p

Gniesha- wzruszyłam się... Jestem pewna, że masz w sobie więcej siły niż Ci się wydaje- zresztą udowadniasz to każdym kolejnym dniem bez Stasia :-( Życzę Ci, żeby z nadchodzącą wiosną słoneczko zaświeciło też w Twoim sercu...

Lecę zaraz do pracy, wrócę przed 20 i znów będzie tyyyyle do nadrabiania... Więc oszczędnie proszę dziewczynki :-)

Miłego dnia

Witajcie,
jakiego ja mam dzisiaj lenia, nic mi sie nie chce, normalnie na nic nie mam sił. Mam nadzieje ze to przejdzie bo trochę spraw do załatwienia mnie dzisiaj czeka + basen małej:-)Tak sie zastanawiam czy i ja się wkońcu nie zdecyduję na basen - wkońcu i tak tam czekam godz i tak.

gniesha - piękny wiersz - zyczę tobie i krakowiance by powróciło do was szczęśie jak najszybciej

kajdusia - zakup rewelacyjny:-)

życzę miłego dnia

gniesha piękny wiersz... oby szczęście wróciło do Was jak najszybciej:tak:

ewela28 u mnie niedawno pojawiło się cos takiego:tak:

Czesc dziewczynki :)

Jakos sie mało ostatnio odzywam,za co przepraszam,ale zabiegana jestem. Znowu mam dziwne pytanie :) Czy wam juz leci taka woda niby siara z piersiatek? Bo mi tak, czy to nie za wczesnie?

Ja już od dawna mam, gdzieś od 20 tyg. To jak najbardziej normalne, tylko broń Cię Boże - nie wyciskaj tego.

Gniesia, Krakowianko- Jestem cały czas z Wami. Mam takie wewnętrzne przeczucie ,że już wkrótce obie nas poinformujecie o tym ,że w waszych brzuszkach rosną fasolki. Trzymam za Was kciuki. Jesteście wielkie!!!

A mnie dzisiaj nawiedziło na ciasto od rana, i tak już jestem w połowie robienia "kopca kreta". Mniam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki.

Czesc dziewczyny witam sie z Wami zabieram sie do zrobienia jakies zupki zaraz tylko nie mam pomysłu jaka zrobic.....
U nas dzisiajj zimno bylo rano brrrr w nocy z nowu minusowa temp.
Dziewczyny gatuluje poztywnych wiesci z wizyt
lencja- nie martw sie na zapas wierze ze wszytsko bedzie ok;-);-);-)
Krakowianko-Jestes wielką kobietą, dużo siły Ci zycze i oby Jagódka szybko do Was wróciła:tak::tak::tak:
Gniesha- Tobie również zycze dużo siły, śliczny wiersz Kochana zawsze wraz z Krakowianką bedziecie jednymi z nas.... Oby szczeście wrócilo do Was szybciutko
Zapalam świeczuszkę dla Waszych Aniołków Jagódko
[*] Stasiu
[*]

Kajdusia śliczny zakup

a co do badania glukozy to mi lekarz tez kazal isc zrobic to badanie na czczo..... boje sie bo mialam ostatnio cukier w moczu obawiam sie cukrzycy:(

WIEM IDE ROBIĆ POMIDORÓWKĘ:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gniesha, krakowianko piękne wiersze, wzruszające. Trzymajcie się cieplutko, życzę Wam aby jak najszybciej pojawił się w Waszym życiu maleńki Skarb, który wypełni tę pustkę.

ewela28 wydobywająca się siara jest normalnym objawem w ciąży. U jednych pojawia się wcześniej już ok. 20tyg., u innych może pojawić się dopiero przed porodem. Tylko nie wolno wyciskać bo można wywołać przedwczesny poród.

Do góry