agast22
Fanka BB :)
pierwszypytanie do ziewczyn po badaniach szczegołowych : który ( w czterostopniowej skali) stopień dojrzałości łożyska macie w połowi ciązy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwszypytanie do ziewczyn po badaniach szczegołowych : który ( w czterostopniowej skali) stopień dojrzałości łożyska macie w połowi ciązy???
pytanie do ziewczyn po badaniach szczegołowych : który ( w czterostopniowej skali) stopień dojrzałości łożyska macie w połowi ciązy???
Aniu - ja jestem zdecydowana na szpital państwowy, ale z najlepszą opinią oddziału położniczego w regionie niestety opinie oddziału noworodkowego juz nie sa takie dobre ale poczytałam opinie dziewczyn z forum i nawet te, które rodziły już tam pierwsze dzieci mimo narzekania na pielęgniarki z nowordków decydują sie tam rodzić ponownie, więc raczej tam urodzę. To jest równiez szpital polecony pzrez mojego lekarza prowazącego ciążę (a ciążę prowadzi mi klinika leczenia niepłodności) więc mam zaufanie w okolicy mamy szpital prywatny z refundacją NFZ za poród - trzeba dopłacić tylko za ZZO. Ten prywatny jest obok 2 ogromnych klinik (dla dorosłych i dla dzieci) i jak coś jest nie tak z maluszkiem to szybko przewożą. Moja koleżanka tam rodziła i była zadowolonaDziewczyny,czy ktoras z was zdecydowala sie na porod w prywatnej klinice,czy wszystkie ide do panstowowych szpitali?? Ja tak sie boje,ze jak narazie to jestem zdecydowana raczej na prywatna poliklinike Arciszewskich w Bialymstoku.
Agula - my nie wiemy, czy będzie chłopczyk, czy dziewczynka - jak chłopczyk - to Bartosz, jak dziewczynka - to Michalina. A dowiemy się dopiero w czerwcu, bo mój mąż nie chce znac wczesniej płciJak dziewczyny z imionami? macie wybrane?
Andzia S to kolor sciany jest na zdjęciu.........ah marzy mi się taka profesjonalna sesyjka u fotografa.....
Ja miałam połówkowe 27 stycznia - wtedy miałam stopień 0pytanie do ziewczyn po badaniach szczegołowych : który ( w czterostopniowej skali) stopień dojrzałości łożyska macie w połowi ciązy???
my też czekamy na Amelkę:-)Agula co do imienia to mamy na razie tylko dla dziewczynki, bo oboje liczymy że to będzie "ona", więc jak na chwilę obecną jest dziewczynka i ma być Amelia. Jeśli na kolejnym badaniu okaże się że chłopiec to wtedy będziemy szukać:-)