reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
A ja właśnie godzinke się zdrzemnełam i przypomniało mi się jak na początku ciąży robiłam tak codzienniezjadłam już dziś trzy pączki ciekawe ile jeszcze było20 jest jeszcze10 moja mała Marysia zjadła3 i półCo do sikania to latam też co chwile i pare kropelek ledwo wydusze a zgaga też mnie dopadła wcinam te migdały ale też już przestają pomagać:-(
Tak,żelazo wtedy nie zostaje przyswojone.Powinno być brane na 2 godziny przed lub po posiłku z nabiałem.
to nie wiedzialam, dzieki za info
Myszko na Słowiańskiej wizyta trwa 40 min lekarz bierze 140 zł a płyta gratisSuper lekarz polecam!!!
Dzięki Lena za informację A można do tego lekarza umówić się tylko na usg 3d?
Trochę mi nie po drodze na tamten koniec wrocka ale może się wybierzemy na tą okoliczność. Powiedz mi jeszcze jak wcześniej trzeba się do niego zapisać i jak masz namiary to jak możesz na PW będę wdzięczna.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Tak moja lekarka dała mi namiary do niego bo ponoć ma najlepszy sprzet we WroDzięki Lena za informację A można do tego lekarza umówić się tylko na usg 3d?
Trochę mi nie po drodze na tamten koniec wrocka ale może się wybierzemy na tą okoliczność. Powiedz mi jeszcze jak wcześniej trzeba się do niego zapisać i jak masz namiary to jak możesz na PW będę wdzięczna.
Tomasz Michalik
ul. Słowiańska 29b
tel. 372-03-35
Wiecie co z tą zgagą to jakiś obłęd. Migdały już nie pomagają, mleko pomogło na chwilę. Zaraz mi mąż rennie przywiezie, bo już nie daję rady.
Jedynie leżenie na lewym boku pomaga, ale i to tylko chwilowo.:--( A im dalej tym będzie gorzej Poprzednio też to przechodziłam, ale nie aż tak
Jedynie leżenie na lewym boku pomaga, ale i to tylko chwilowo.:--( A im dalej tym będzie gorzej Poprzednio też to przechodziłam, ale nie aż tak
reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
Ja w poprzednich ciążach nie wiedziałam co to zgaga więc myślałam że teraz też mnie nie dopadnie ale niestety od tygodnia jest coraz gorzej:-(