reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja właśnie godzinke się zdrzemnełam i przypomniało mi się jak na początku ciąży robiłam tak codziennie:-Dzjadłam już dziś trzy pączki ciekawe ile jeszcze było20 jest jeszcze10 moja mała Marysia zjadła3 i pół:szok:Co do sikania to latam też co chwile i pare kropelek ledwo wydusze a zgaga też mnie dopadła wcinam te migdały ale też już przestają pomagać:-(

Myszko na Słowiańskiej wizyta trwa 40 min lekarz bierze 140 zł a płyta gratis:)Super lekarz polecam!!!

Dzięki Lena za informację :tak: A można do tego lekarza umówić się tylko na usg 3d?
Trochę mi nie po drodze na tamten koniec wrocka :-p ale może się wybierzemy na tą okoliczność. Powiedz mi jeszcze jak wcześniej trzeba się do niego zapisać i jak masz namiary to jak możesz na PW :-D:-D:-D będę wdzięczna. :tak:

Dzięki Lena za informację :tak: A można do tego lekarza umówić się tylko na usg 3d?
Trochę mi nie po drodze na tamten koniec wrocka :-p ale może się wybierzemy na tą okoliczność. Powiedz mi jeszcze jak wcześniej trzeba się do niego zapisać i jak masz namiary to jak możesz na PW :-D:-D:-D będę wdzięczna. :tak:
Tak moja lekarka dała mi namiary do niego bo ponoć ma najlepszy sprzet we Wro:)
Tomasz Michalik
ul. Słowiańska 29b
tel. 372-03-35

Wiecie co z tą zgagą to jakiś obłęd. Migdały już nie pomagają, mleko pomogło na chwilę. Zaraz mi mąż rennie przywiezie, bo już nie daję rady.
Jedynie leżenie na lewym boku pomaga, ale i to tylko chwilowo.:-:)-( A im dalej tym będzie gorzej:( Poprzednio też to przechodziłam, ale nie aż tak:(

kochanie przyszedł taki czas,że macica się powiększa i uciska na żołądek,a że wszystkie jesteśmy prawie na tym samym etapie,to w tym samym czasie mamy takie same objawy:-(

reklama
Ja w poprzednich ciążach nie wiedziałam co to zgaga więc myślałam że teraz też mnie nie dopadnie ale niestety od tygodnia jest coraz gorzej:-(

Do góry