reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie Kochane ja dzisiaj miałam wizytę, wszystko z malutką ok miałam niska Hemoglobinę i w aptece babka dała mi BIOFER, oraz no-spę forte ale nie będe jej brała bo moja położna odradza brania nosy chyba, że rzeczywiście dostanę masakrycznych skurczy:)A i zwolnienie sama zaproponowała:):-)

Gratuluję wizyty udanej i dobrych wiadomości:-)

dziumdzia84 - nie wiem gdzie mieszkasz w uk,ale kolo mnie wlasnie jest polski sklep i juz kilka godzin temu bylo tam sprzedanych 470paczkow!! i teraz sostaly tyle te, ktore ludzi sobie zamowili wczesniej! ja oczywiscie mialam je juz od poludnia :) wszamalam dwa!

ale szceściara z Ciebie ;-)tez bym zjadła choć jednego pączusia, ale nieche mi się iśc bo dosyć daleko (pewnie tez by juz nie było) a mąz będzi ejutro bo go wysłałi w delegacje :( i nie mam kogo wysłać :-( ale od wtorku w Pl to sobie zjem :tak:

lena gratuluję udanej wizyty. Często masz te wizyty, jakoś w zeszłym tygodniu też miałaś.
hefi napisz jak tam po wizycie u Ciebie. Jak Juleczka?

zdjątko już zamieszczone :-D
Juleczka waży 500gram i rozwija się super.
Ja mam wyniki w normie chociaż hemoglobina spadła z wzorowych 13,5 do 12,9 (ale i tak jest dobrze :tak:)
Muszę sobie zrobić na następny raz krzywą cukrową.
Chyba zdecydujemy się na usg 3d (w mediconcepcie koszt to 180zł) ale normalna wizyta wynosi mnie 150 więc 30zł więcej dam i będę mieć filmik :tak:

Przepraszam że nie odpowiadam na bieżąco wszystkim ale z czasem u mnie ostatnio kiepsko :-(
A z dobrych jeszcze wiadomości to dzisiaj w końcu złapałam mojego promotora na uczelni i oddałam pracę. Teraz czekam na sprawdzenie i może uda mi się w marcu obronić :-D

zdjątko już zamieszczone :-D
Juleczka waży 500gram i rozwija się super.
Ja mam wyniki w normie chociaż hemoglobina spadła z wzorowych 13,5 do 12,9 (ale i tak jest dobrze :tak:)
Muszę sobie zrobić na następny raz krzywą cukrową.
Chyba zdecydujemy się na usg 3d (w mediconcepcie koszt to 180zł) ale normalna wizyta wynosi mnie 150 więc 30zł więcej dam i będę mieć filmik :tak:

Przepraszam że nie odpowiadam na bieżąco wszystkim ale z czasem u mnie ostatnio kiepsko :-(
A z dobrych jeszcze wiadomości to dzisiaj w końcu złapałam mojego promotora na uczelni i oddałam pracę. Teraz czekam na sprawdzenie i może uda mi się w marcu obronić :-D
Myszko na Słowiańskiej wizyta trwa 40 min lekarz bierze 140 zł a płyta gratis:)Super lekarz polecam!!!

Witam się i słodko uśmiecham po pączkach:-):-)
Agala,ewalalook witam
askut gratuluję córuni
olimpia super z ciebie krawcowa,widać,że lubisz szyć
zdec dzięki za informację o ewus
ewus trzymaj się dzielnie i walcz o to cop Ci się należy\
krakowianka79 radzę z nospą ostrożnie i tylko doraźnie,ona powoduje rozluźnienie mięśni,a czasami może to być niebezpieczne,lepiej poleżeć
Andzia_S ja też mogę pożerać kapustę i ogórki kiszone,pomarańcze pochłaniam
cobra lepiej porozmawiaj z pracodawcą,bo coś mi to podejrzane jest.Skoro on teraz nie liczy się z twoim stanem i tak wykorzystuje w pracy,to znaczy,że nie zbyt mu na tobie zależy.Lepiej żebyś teraz wiedziała na czym stoisz.
lenaDTR pamiętaj tylko,żeby żelaza nie przyjmować z nabiałem

na zgagę polecam sodę oczyszczoną

reklama
Do góry