Lenuszka
Mamusia Gajusi
A lekarz nic nie zalecił???a jakie bierzeszz żelazo??To ja mam niższą :-(. Boje sie żeby anemi z tego nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lekarz nic nie zalecił???a jakie bierzeszz żelazo??To ja mam niższą :-(. Boje sie żeby anemi z tego nie było
Witajcie Kochane ja dzisiaj miałam wizytę, wszystko z malutką ok miałam niska Hemoglobinę i w aptece babka dała mi BIOFER, oraz no-spę forte ale nie będe jej brała bo moja położna odradza brania nosy chyba, że rzeczywiście dostanę masakrycznych skurczyA i zwolnienie sama zaproponowała:-)
DziękujęW wizytach się nic nie zmienia jedynie waga oby tak dalejGratuluję wizyty udanej i dobrych wiadomości:-)
Lekarz powiedział, że to czysta córeczka tatusiaLena i Hefi - gratuluje zdrowo rosnących kobitek
lena gratuluję udanej wizyty. Często masz te wizyty, jakoś w zeszłym tygodniu też miałaś.
hefi napisz jak tam po wizycie u Ciebie. Jak Juleczka?
Myszko na Słowiańskiej wizyta trwa 40 min lekarz bierze 140 zł a płyta gratisSuper lekarz polecam!!!zdjątko już zamieszczone
Juleczka waży 500gram i rozwija się super.
Ja mam wyniki w normie chociaż hemoglobina spadła z wzorowych 13,5 do 12,9 (ale i tak jest dobrze )
Muszę sobie zrobić na następny raz krzywą cukrową.
Chyba zdecydujemy się na usg 3d (w mediconcepcie koszt to 180zł) ale normalna wizyta wynosi mnie 150 więc 30zł więcej dam i będę mieć filmik
Przepraszam że nie odpowiadam na bieżąco wszystkim ale z czasem u mnie ostatnio kiepsko :-(
A z dobrych jeszcze wiadomości to dzisiaj w końcu złapałam mojego promotora na uczelni i oddałam pracę. Teraz czekam na sprawdzenie i może uda mi się w marcu obronić
lenaDTR pamiętaj tylko,żeby żelaza nie przyjmować z nabiałem