reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć Mamuśki :)
Przeżyłam jakoś tą noc, chociaż nerwy dały znać i usnęłam dopiero ok.3 :wściekła/y: Więc dzisiaj jestem troszkę wykończona a gdzie reszta dnia :confused: Trzymajcie kciuki za mnie bo to mój pierwszy ślub hihi

reklama
tuchna napewno wszystko będzie dobrze:tak:nie denerwuj się i nie szalej za bardzo:-ptylko jak nie szaleć na wlasnym ślubie???:confused::-D Wszystkiego dobrego:-)

Mamamikołaja- w drugim tygodniu listopada będę w Holandii- będę krążyć między Amsterdamem a Hagą... Mieszkasz gdzieś w pobliżu??? :-)

hej no niestety mieszkam na poludniu Holandi tzn w okolicach Venlo wiec troche daleko od Amsterdamu...:-:)-:)-(

Witam wszystkich w sobotni ranek!!;-)

Strasznie dużo śpię, bo dopiero udało mi się otworzyć oczy, a zmusił mnie do tego ból brzucha zapewne z powodu głodu, bo wystarczył jeden banan i już nie boli.:tak:
Agnieszka-- tylko się nie denerwuj. Nerwy najmniej są teraz potrzebne maluszkowi. Wypoczywaj i bądź dzielna;-)

Tuchna gratulacje z powodu ślubu:-) Widzę że pół nocy nie przespałaś:-p
Jak tak sobie przypomnę mój ślub, to skakałam do rana, a byłam w piątym miesiącu:tak:
Tak więc życzę Ci dobrej zabawy, a co do tego że to Twój pierwszy ślub to oby kochana był on ostatni.

Chyba trzeba wkońcu wstać z tego wyra i zacząć coś robić:-D

TUCHNA nie denerwuj sie wszystko bedzie ok,wiem wiem latwo sie mowi ja tez sie bardzo denerowalam,pamietaj tylko ze nie jestes juz sama i nie wolno Ci sie denerwowac,jestesmy z Toba,buziaki i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!

Witam :-)

agast22 - super wieści!!, 1 cm to już duza dzidzia:-)
natucha11 - to miałas przezycia, wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki!!
rosengera - witaj:-)
Maja25 - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!
Agnieszka__ - trzymaj się kochana!
tuchna - Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!

a ja wczoraj byłam na zakupach, tych spodni w H&M nie widziałam, ale kupilam sobie w Nivenie jeany i czarne spodnie strasznie drogie, bo tyle co piszecie w H&M za 179zl, ale w sumie załozylam ze spodnie musze miec!!! Ale żeby to tyle kosztowało:szok::szok: rozbój w biały dzien:szok:
Miłego dnia:-)

zazdroszcze wszystkim mamusiom ktore widzialy juz swoje fasolki ja moja zobacze dopiero 24 listopada:-(

Ja też nie wiem czy uda się podglądnąć fasolinkę 29 października. Może być jeszcze za malutka, dla mnie najważniejsze jest w tej chwili to aby jajo płodowe nie było puste:nerd:
No ale poczekam do czwartku.

A tak z bardziej radosnych rzeczy to mamy jakiś baby bum. Zwiedziłam 5 aptek w poszukiwaniu Feminatal800 i kupiłam dopiero w ostatniej:-D:-D
A już myślałam że nie kupię. Pani na rynku powiedziała mi że godzinkę temu sprzedała ostatni:-)

reklama
Tuchna gratulacje,
super dzien masz przed soba
ja swoj mialam miesiac temu i byl to jeden z najpiekniejszych dni w moim zyciu
u was bedzie na pewno tak samo.
Agnieszka nie stresuj sie tak, glowa do gory

cos dziwna ta noc byla, ja tez zasnelam dopiero o 3 a teraz jestem taka jakas nie do zycia
a tu posprzatac trzeba i zakupy zrobic:nerd:

Do góry