reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam .
Tuchna Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :happy::happy::happy:
czekamy na zdjecia slubne :cool2::-)

zdec no nie mowi ,ze tak ciezko dostac feminatal 800:shocked2:
Ja tez go codziennie lykam ,bierzesz dodatkowo jeszcze kwas foliowy ??
Ja nie biore i tak mysle czy ta ilosc co jest w feminatalu styknie?
pati1159 tak puzno masz usg ??

A ja wczoraj dopiero zaskoczylam ,ze mam isc do gina za dwa tyg.od ostatniej wizyty czyli nie w ten czwartek tylko w nastepny ...buuuu ...sobie poczekam :wściekła/y:
Pogoda normalnie "boska " na dworze szaro buro deszcz popaduje :/
Chodze zamulona juz 2 dzien ...

Tuchna gratulacje !!!
aż mi się wzięło na wspominki i poszłam oglądać moje zdjęcie ślubne ;-)

Wiecie dziewczyny, ja już nie wiem co mam ze sobą robić, jestem cały czas tak strasznie zmęczona, że już mam tego dosyć :-( Jedyna moja nadzieja że to się skończy w 4 miesiącu ;-) No i te ciągłe mdłości i odruch wymiotny :wściekła/y: A to miał być taki cudowny sielski stan, kto to w ogóle wymyślił ? Nic tylko bóle i nerwy... Teraz nie dziwię się mojej mamie że po mnie nie chciała mieć już więcej dzieci.

Vanilka moja gin mówiła, że jak zacznę brać Faminatal800 to odstawic kwas foliowy:tak:. A jesli o Feminatal chodzi to u mnie tez trudno go dostać, mimo że cenę ma dość wysoką (ten drugi jeszcze wyższą:shocked2:)

Vanilka ja na początku staranek brałam i feminatal800 i kwas foliowy. Ale potem tu na forum się naczytałam że nie powinno się brać tyle dawek kwasu foliowego i teraz już biorę tylko feminatal. Lepiej dmuchać na zimne, a co za dużo to może być niezdrowo.:-D

Gosia*** o jakim drugim feminatalu mówisz? Jest jeszcze jakiś nowszy lepszy?

ja też miałam kiepską noc....najpierw do 1 w nocy nie mogłam usnać bo mi się nie chciało spać...potem jak zasnęłam to obudził mnie bół żoładka i wymioty były grane....Przez te skurcze żoładka i brzucha plamiłam więcej.
Potem zasnęłam ale noc do bani....
Dzisiejszy dzień za to cały przespałam...a ciśnienie mam 90/58 :(((((
...wykończy mnie to...
I znowu zaczyna być mi niedobrze-wieczór idzie

Jejku dziewczyny biedne jesteście z tymi wymiotami:no::no:
Bardzo wam współczuję:no:
A jeszcze noce nieprzespane, właśnie teraz powinniście najwięcej spać, na noce nieprzespane jeszcze przyjdzie pora. Biedactwa:no:

a ja dzisiaj takiego powera dostalam ze wysprzatalam cale mieszkanie, zrobilam zakupy i teraz gotuje obiad na jutro zeby miec z glowy
taka mnie ochota na gulasz wziela, z kasza gryczana i korniszonkiem, mniam
po tej nieprzespanej nocy az mnie dziwi ze tyle mi sie chce

Zdec widze ze miedzy nami jeden dzien roznicy
masz juz jakies ciazowe dolegliwosci? bo mi jeszcze nic i nie wiem czy to normalne

reklama
olaboga, dziewczyny, zaczęły się mdłości :-(
Cały dzień myślałam, że od takich mdłości do wiszenia nad kibelkiem to droga daleka, ale teraz już spięłam włosy, coby się nie ybruzgać w razie czego ;-) :-(
Wybraliśmy się dziś z M. na zakupy do księgarni i mamy 2 książki: o seksie w czasie ciąży i taka bilogiczno-filozoficzna z przymrużeniem oka o powstawaniu nowego życia ;-)
A mój M. właśnie poszedł za piwko ze swoim przyjacielem i się pochwali, że będzie tatą :-) USG już w czwartek, dopiero po nim będziemy powoli mówić wszystkim :-)
Tuchna! Serdecznie gratuluję:-) Napisz nam potem, jak było :-D

Do góry