reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

pracodawca płaci ci przez pierwsze 31 lub33 dni zwolniwnia a dalej zus. nie dostajesz żadnego pisma z zusu (bynajmniej ja nie dostałam)

reklama
agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za ciebie

aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
Z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...
gratulacje:)

Paulka - dobrze, ze z malutką :)-)???) wszystko dobrze a Ty leż i odpoczywaj:tak: ale to nie jest mozliwe, żeby łożysko przeszło z tyłu do przodu - może ostatnio źle spojrzeli:sorry2: ja miałam nisko z przodu i mi lekarz też mówił, że jest szansa na to, ze się podniesie, jak macica pójdzie w górę i od 2 tygodni juz się podniosło - tylko nadal jest na przedniej ścianie:sorry2:

no właśnie staram się coś o tym w internecie znaleźć, szczerze mówiąc to lekarz sam był tym zdziwiony i pytał się czy miałam jakieś skurcze, plamienia itp a ja nic, zero troszkę mnie pobolewał brzuch, ale nie na tyle,żebym siała panikę, tłumaczył mi to tym że to ułożenie rosnącego dziecka może to sprawić, szkoda,ze ja się nie znam na medycynie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..

no proszę jakie czary na naszym forum....z chłopców robią się dziewczynki:-D:-D:-D
gratulacje

Agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za Ciebie

Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....

w 13 tc powiedział, że na 90% chłopiec a ja to przyjęłam za pewnik...a tu takie kuku....ihihihihihihi ale bardzo się ciesze

Hahaha, ja też w 13tc mialam chłopca na 90% :-D

reklama

Karo - gratuluję - coraz bardziej upewniam się w pzrekonaniu mojego M aby nie pytać o płeć i mieć niespodziankę - takie czary się tu dzieją z tą płcią;-)

Do góry