witam wieczorkiem jakoś tak przez cały dzień nie miałam zbyt wiele czasu, przeczytałam ale juz za bardzo nie pamiętam co komu i jak odp.
podpiszę się pod co już dziewczyny napisały, przytulam mocno :-(
i jak fasolka uratowana??KOCHANE POMOCY!!!!!!
jak nigdy dzisiaj przesoliłam tak fasolke po bretońsku ze
slyszalam ze ziemniak surowy wyciaga sól czy to prawda? jesśli nie to jaki sprawdzony sposób?
to prawie jak dobre kino:-)Tak spokojnie. Tam jest taki mały pokoik jest tam USG, mąż wchodzi z Tobą siada na krześle i jak w kinie ogląda wszystko na 32" telewizorze:-):-)
tak mi przykro, nie wiem jakie słowa mogłyby dać choć odrobinę pocieszenia,Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.
podpiszę się pod co już dziewczyny napisały, przytulam mocno :-(
czego się nie robi dla dzidzi, uważajcie na siebie mocno i gratuluję chyba dziewczynkinie takich wiadomości się spodziewałam....:----(
Agniesia82 bardzo mi przykro....tulę Cię mocno
dziewczyny chciałam tylko napisać,że jestem już po wizycie, muszę bardzo na siebie uważać, bo okazało się,że moje łożysko ułożyło się bardzo nisko z przodu:-(
mam nakaz minimalnego wychodzenia z domu, a już o większych zakupach mogę zapomnieć:-( muszę uważać też na ciśnienie i je kontrolować co jakiś czas
z dzidzią wszystko ok, i są szanse,ze to będzie dziewczynka, chociaż dzidzia spała na badaniu i skrupulatnie się schowała, lekarzowi udało się co nieco podpatrzeć i siusiaka nie widział, ale 100% pewność będzie za tydzień na USG 3D
już mnie przestała cieszyć dzisiejsza wizyta....:--(
tak jak dziewczyny napisały po 33 dniach, ale jeżeli firma zatrudnia powyżej 20 osób to nadal sama wypłaca pieniązki pracownikowi a zusem się rozlicza osobno w swoim zakresie, ja w pierwszej ciąży byłam na zwolnieniu 5,5 miesiąca i wypłatę mialam zawsze na koncie 10 tak jak przed L4, a juz oni we własnym zakresie rozliczali się z zusem, ten plus że nie musiałam się martwić o terminowość wpłat bo wiem że zus wypłaca róznie i nie zawsze na czasAndzia bo wizyte miałam tydzień temu a dzisiaj byłam tylko po zwolnienie
Kochane powiedzcie mi od którego dnia płaci Zus i czy informuje w jakiś sposób??