witam wieczorkiem jakoś tak przez cały dzień nie miałam zbyt wiele czasu, przeczytałam ale juz za bardzo nie pamiętam co komu i jak odp.
podpiszę się pod co już dziewczyny napisały, przytulam mocno :-(

i jak fasolka uratowana??KOCHANE POMOCY!!!!!!
jak nigdy dzisiaj przesoliłam tak fasolke po bretońsku ze![]()
slyszalam ze ziemniak surowy wyciaga sól czy to prawda? jesśli nie to jaki sprawdzony sposób?
to prawie jak dobre kino:-)Tak spokojnie. Tam jest taki mały pokoik jest tam USG, mąż wchodzi z Tobą siada na krześle i jak w kinie ogląda wszystko na 32" telewizorze:-):-)
tak mi przykro, nie wiem jakie słowa mogłyby dać choć odrobinę pocieszenia,Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.
podpiszę się pod co już dziewczyny napisały, przytulam mocno :-(
czego się nie robi dla dzidzi, uważajcie na siebie mocno i gratuluję chyba dziewczynkinie takich wiadomości się spodziewałam....:--
-
-(
Agniesia82 bardzo mi przykro....tulę Cię mocno
dziewczyny chciałam tylko napisać,że jestem już po wizycie, muszę bardzo na siebie uważać, bo okazało się,że moje łożysko ułożyło się bardzo nisko z przodu:-(
mam nakaz minimalnego wychodzenia z domu, a już o większych zakupach mogę zapomnieć:-( muszę uważać też na ciśnienie i je kontrolować co jakiś czas
z dzidzią wszystko ok, i są szanse,ze to będzie dziewczynka, chociaż dzidzia spała na badaniu i skrupulatnie się schowała, lekarzowi udało się co nieco podpatrzeć i siusiaka nie widział, ale 100% pewność będzie za tydzień na USG 3D
już mnie przestała cieszyć dzisiejsza wizyta....:--(

tak jak dziewczyny napisały po 33 dniach, ale jeżeli firma zatrudnia powyżej 20 osób to nadal sama wypłaca pieniązki pracownikowi a zusem się rozlicza osobno w swoim zakresie, ja w pierwszej ciąży byłam na zwolnieniu 5,5 miesiąca i wypłatę mialam zawsze na koncie 10 tak jak przed L4, a juz oni we własnym zakresie rozliczali się z zusem, ten plus że nie musiałam się martwić o terminowość wpłat bo wiem że zus wypłaca róznie i nie zawsze na czasAndzia bo wizyte miałam tydzień temu a dzisiaj byłam tylko po zwolnienie
Kochane powiedzcie mi od którego dnia płaci Zus i czy informuje w jakiś sposób??