I nie może być przerwy??
Może być przerwa w zwolnieniach. W ciągu roku gdy ilość dni na zwolnieniu przekracza 33 od tego momentu płaci zus.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I nie może być przerwy??
w 13 tc powiedział, że na 90% chłopiec a ja to przyjęłam za pewnik...a tu takie kuku....ihihihihihihi ale bardzo się ciesze
paulka, - głowa do góry i nie martw się na zapas. Dużo odpoczywaj i relaksuj się! Będzie dobrze a ty masz być dzielna dla dzidzidziewczynki idę odpocząć....trochę poczytałam o łożysku w internecie i mam stracha, ale trudno jeśli będę musiała leżeć to będę leżała
Agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za Ciebie
Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...
Agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za Ciebie
Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...