reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.

Strasznie ale to strasznie mi przykro
[*]

Czemu złe rzeczy spotykają dobrych ludzi:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Gdyby mój facet zobaczył, że dwie torby sama do domu przytaszczyłam to ..... nawet nie chcę myśleć co by było ;-)

Miałam jeszcze dzisiaj tyle rzeczy zrobić, ale jakoś straciłam chęci :-(

Sądzę że będziemy mieć kiepski wieczór na forum:-:)-( Mi też tak strasznie smutno, poszłam do sklepu żeby o tym nie myśleć. Miałam kupić tylko baterie, a przyczołgałam dwie torby do domu (głupia!!) i chyba się trochę przeciążyłam:-(

Ja tez tak sadze, dzis od rana jakie smetne nastroje. Tez dzis poszlam do sklepu, co prawda przytaszczylam jedna torbe,ale z warzywami i owocami, nie byla tak ciezka,ale jak wrocilam do domu to ponad pol godziny lezalam z nogami do gory,zeby uspokoic walace serducho.Taka zadyszka,ze szok. Tez tak macie? bo jatak mam naprawde czesto. Jak tylko gdzies sie szybko przejde,a jak po schodach to juz w ogole.
Musze napisac kilka zaleglyckonspektow zajec,a tak mi sie nie chce ze szok :( Napisalam dopiero poltora...ale przynajmniej na chwile zapomnialam o tych wszystkich obawach.
Mezus wraca dzis kolo21,wiec dopiero wtedy bedzie obiad,jeszcze musze dokonczyc salatke i ugotowac ziemniaki. Pierwszy raz w zyciu robilam dzis gulasz wolowy...Ciekawe jak bedzie samkowal :confused:

nie takich wiadomości się spodziewałam....:-:)-:)-:)-(
Agniesia82 bardzo mi przykro....tulę Cię mocno

dziewczyny chciałam tylko napisać,że jestem już po wizycie, muszę bardzo na siebie uważać, bo okazało się,że moje łożysko ułożyło się bardzo nisko z przodu:-(
mam nakaz minimalnego wychodzenia z domu, a już o większych zakupach mogę zapomnieć:-( muszę uważać też na ciśnienie i je kontrolować co jakiś czas
z dzidzią wszystko ok, i są szanse,ze to będzie dziewczynka, chociaż dzidzia spała na badaniu i skrupulatnie się schowała, lekarzowi udało się co nieco podpatrzeć i siusiaka nie widział, ale 100% pewność będzie za tydzień na USG 3D

już mnie przestała cieszyć dzisiejsza wizyta....:-:)-(

paulka82 musisz na siebie bardzo uważać. Też mam łożysko nisk ułożone, lekarz powiedział że w miarę jak ciąża będzie rosnąć, czyli dokładnie brzuch to to się podniesie. Ale teraz mam na siebie szczególnie uważać, dlatego tak się besztam za te dwie torby!!

Tak sobie myślę że już powoli nieśmiało powinien pojawiać się październik 2010.

Ostatnia edycja:
reklama
paulka82 musisz na siebie bardzo uważać. Też mam łożysko nisk ułożone, lekarz powiedział że w miarę jak ciąża będzie rosnąć, czyli dokładnie brzuch to to się podniesie. Ale teraz mam na siebie szczególnie uważać, dlatego tak się besztam za te dwie torby!!

Tak sobie myślę że już powoli nieśmiało powinien pojawiać się październik 2010.

najgorsze jest to,ze łożysko się tak obniżyło od ostatniego USG:-( bo wcześniej było normalnie, nawet mam w opisach napisane łożysko na tylnej ścianie, a dziś mi zrobił lekarz USG i stwierdził,ze jest bardzo nisko na przodzie dlatego tez nie czuje tak mocno ruchów:-(

Do góry