reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Ja mam pytanie trochę dziwnenieraz mam tak, że dzidzia kopie tak jakby na dole. Normalnie w kroczu czuję jej kopniakinie wiem jak to dokładniej wyjaśnić. To takie naeprzyjemne uczusietakie jakby gilganie, mrowienie... ale mam tez nieraz wrażenie jakby wychodziłaprzepraszam za to skojarzenie ale jakoś tak to czuję- dosłownie jakby zaraz coś miało ze mnie "chlupnąć"macie tak? niewiem czy to normalne odczucia?
koriander
mnie mala czesto kopie w pecherz i tez to troche dziwnie odczuwam, trudno to opisac. rzeczywiscie troche jakby wtedy za blisko wyjscia podchodzilaJa mam pytanie trochę dziwnenieraz mam tak, że dzidzia kopie tak jakby na dole. Normalnie w kroczu czuję jej kopniakinie wiem jak to dokładniej wyjaśnić. To takie naeprzyjemne uczusietakie jakby gilganie, mrowienie... ale mam tez nieraz wrażenie jakby wychodziłaprzepraszam za to skojarzenie ale jakoś tak to czuję- dosłownie jakby zaraz coś miało ze mnie "chlupnąć"macie tak? niewiem czy to normalne odczucia?
Paulka no to musisz na siebie uwazac, wazne ze z dzidzia wszystko w porzadku, lozysko powinno sie za jakis czas podniesc chociaz one czesto wedruja.. no i trzymam kciuki zeby to byla dziewczynka (bo tego chyba pragniesz?)
Ostatnia edycja:
Ja mam pytanie trochę dziwnenieraz mam tak, że dzidzia kopie tak jakby na dole. Normalnie w kroczu czuję jej kopniakinie wiem jak to dokładniej wyjaśnić. To takie naeprzyjemne uczusietakie jakby gilganie, mrowienie... ale mam tez nieraz wrażenie jakby wychodziłaprzepraszam za to skojarzenie ale jakoś tak to czuję- dosłownie jakby zaraz coś miało ze mnie "chlupnąć"macie tak? niewiem czy to normalne odczucia?
ja tez to kilka razy tak odczułam, nie wiedzialam czy się martwic, ze tak nisko, trochę mnie pocieszylo to że nie jestem jedyna
ja bardzo często czuje kopniaki w pachwinach albo "w kroczu" i to jest bardzo dziwne uczucie, to penie jest dlatego,ze dzieci są jeszcze małe i są na dole brzucha a w miarę wzrostu będziemy czuły kopniaki pod żebrami:-)
AniaCh83
Ja tez czuje czesto kopniecia nisko przy samej 'niewymownej' ;P Dziewczyny zapytajcie moze o to lekarza jak bedzie na wizycie. Ja za tydzien mam spotkanie,ale z polozna,a ona raczej nie odpowie wiarygodnie na takie pytania,czasem nie wiem,skad ona sie tam wziela... W 12tc wyliczyla mi,ze jestem w17tc...jak jej mowilam,ze to niemozliwe i pokazywalam zdjecie z usg z kilkucentymetrowym dzieciaczkiem, to ona na to,ze sie nie zna na rozmiarach.... takie tu prowadzenie ciazy... i wez sie nie stresuj....
Nie rozumiem dlaczego Cię nie zbadał???hEJ JA JUZ PO WIZYCIE NIE BYŁAM BADANA TYLKO OD RAZU ZWOLNIENIE L4 BO JESTEM PRZEZIEBIONA ZMIENIŁAM LEKARZA!!!!
Agnieszko tak mi przykro:-----( przytulam mocno i zapalam dla Twoich Aniołków[*][*]Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.
Paulka - dobrze, ze z malutką -)???) wszystko dobrze a Ty leż i odpoczywaj ale to nie jest mozliwe, żeby łożysko przeszło z tyłu do przodu - może ostatnio źle spojrzeli ja miałam nisko z przodu i mi lekarz też mówił, że jest szansa na to, ze się podniesie, jak macica pójdzie w górę i od 2 tygodni juz się podniosło - tylko nadal jest na przedniej ścianie
koriander
Wlasnie zrobilam ptasie mleczko zainspirowane przepisem Lencji tylko zamiast kefiru dalam mleko skondensowane z puszki plus kakao gorzkie plus zelatyna zamiast galaretki i wyszlo boskieee...
w weekend robimy ciasto z coli
w weekend robimy ciasto z coli
reklama
Agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za Ciebie
Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...
Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...