Witajcie dziewuszki
U nas remontu i moszczenia nowego gniazdka ciag dalszy, nie ma szans by was nadrobic wiec tak ogolnie z tego co widze w ostatnich postach
iiwka rowniez wszystkiego najlepszego, niech sie dzidzia nie spieszy i niech ci zdrowie i humor do konca ciazy dopisuja!
ewus masz swietnego braciszka, taki mlody a taki opiekunczy facet! Wierze ze wlasne dzieci przyniosa ci jeszcze wiecej radosci i wzruszen (tych pozytywnych)
gosiagro ale numer!! Ciesze sie ogromnie z pierwszej imienniczki na forum czerwcowek
U was pewnie nadal lekki szok, ciekawa jestem jak zareagowaly babcie
Wczoraj dostalam maila od przyjaciolki ktora wlasnie urodzila malutka Majusie, jest przesliczna, a rzadko mi sie noworodki podobaja
:-)
Kajdusiu kujemy sciany by rzeczywiscie wiecej miejsca na imprezy bylo :-) Bo jak nam sie goscie zjada z Polski to trzeba ich bedzie gdzies pomiescic a teraz mamy otwarta kuchnie na pokoj dzienny i od razu jakos tak przestronnie sie zrobilo
Trzymamy kciuki za wszelkie meza egzaminy!
kpi ja tez sie czesto boje i modle zeby wszystko dobrze szlo, znajoma kolezanki urodzila dziewczynke w 26tyg i teraz sa razem w domu, wszystko jest ok, a byla tak mala i krucha ze az strach bylo patrzec
Musimy myslec pozytywnie, a na pewno bedzie dobrze..
krakowianko wszystkie mialysmy nadzieje na inna wiadomosc od ciebie, ale skoro los tak chcial widocznie cos za tym stoi, wasza Jagodka bedzie dla was na pewno zrodlem swiatla i radosci, uwierzcie w to!
arla witaj, napisz cos o sobie, moze znasz juz plec dziecka? Chetnie dopisze cie do listy!